hirdetés

SZTÁRVILÁG

Most már hivatalos: elvált egymástól Vitray Tamás és Kállai Bori

Novemberben derült ki, hogy a kapcsolatuknak vége.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 02.

hirdetés

Tavaly novemberben szinte bombaként robbant a hír a magyar közéletben, hogy 32 év házasság után elválik egymástól Kállai Bori.

A pár 1987-ben házasodott össze, és Vitray korábban azt nyilatkozta, hogy két házasság után nem hitte volna, hogy érett fejjel is kamaszos rajongással tud majd szerelembe esni.

2014-ben, 82 évesen ismét elvette feleségül Kállai Borit - örök szerelmüket szerették volna megünnepelni az újabb esküvel.

Magánéletükről ritkán beszéltek, a Story Magazin számára novemberben mindketten szűkszavúan nyilatkoztak a helyzetről. Azt mondták, egyetértésben hozták meg a döntést, ugyanakkor nem szeretnék részletezni.

hirdetés

A válás megtörtént és már hivatalos.

"Mivel a felek már jóval a bontóper kezdete előtt megállapodtak a vagyonmegosztásról, semmilyen vitára nem került sor. Vitray Tamás igazi úriemberként állt az egyezséghez, és gyakorlatilag semmire nem tartott igényt a 30 év alatt összehozott közös vagyonból"

– értesült a Ripost.

A lap megkereste Vitray Tamást, aki megerősítette a hírt, hogy túl vannak válóperen.

"Nem volt köztünk vita akkor sem, amikor eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk az életünket, de a válás során sem merültek fel nézeteltérések. Tulajdonképpen már okafogyottá vált erről beszélni, hiszen jó ideje lezajlott a tárgyalás"

- mondta az ismert tévés.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk