SZTÁRVILÁG

Molnár-Fazekas Vivien: „Ha egy alkoholista inni akar, akkor inni is fog”

Molnár Gusztáv felesége szerint „a fejed tetejére állhatsz, tilthatod, elzárhatod őt, követheted, meg fogja oldani. Ami nagyon nehéz, az az, hogy meg kell tanulni egy alkoholista fejével gondolkodni”.

Link másolása

Mint azt mi is megírtuk, szakított egymással Molnár Gusztáv és felesége, külön költöztek és kapcsolatukat egyelőre nem folytatják. A feleség akkor azt közölte: "Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad". Molnár Gusztáv nemrég elismerte, hogy bipoláris zavarral és alkoholproblémákkal is küzd. Arról is szó esett, hogy a színész most a gyógyulásra koncentrál.

Molnár felesége Lakatos Levente podcastjének vendége volt, ahol beszélt férje alkoholproblémáiról is. Megismerkedésükkor még nem voltak gondok, "normálisan ivott". Bár figyelmeztették páran, de nem látta, hogy bajok lennének. Később azonban a problémái miatt "hozzányúlt az alkoholhoz". Végül már odáig jutottak, hogy a színész eljárt az anonim alkoholisták gyűléseire, ahová néha a felesége is elkísérte, de elvonón nem volt.

Vivien szerint:

"Ha egy alkoholista inni akar, akkor inni is fog. A fejed tetejére állhatsz, tilthatod, elzárhatod őt, követheted, meg fogja oldani. Ami nagyon nehéz, az az, hogy meg kell tanulni egy alkoholista fejével gondolkodni.

Rá kell jönni arra a dologra, hogy ő mit miért mond, mi a hátsó szándéka, és meg kell tanulni ezzel együtt élni. Nem támadni kell, hanem támogatni őt"

A feleség beszámolt arról is, hogy eljött az a pillanat, amikor közölte e férjével:

"Nézd, vagy megoldod egyedül, rájössz arra, hogy magad maradtál, barátok, család és minden nélkül. Nézz tükörbe és próbálj meg a lelkiismereteddel beszélni, szeretnéd-e a házasságunkat, a közös életünket, szeretnél-e közös gyereket, vagy nem. Mi a fontosabb? Szerencsére eljutottunk odáig, hogy találtunk egy intézményt, meg is van az időpontunk. Szerencsére beköltözik".

Elárulta, hogy nagyon nehéz döntés volt, hogy elengedje a férjét, mert attól félt, hogy kárt tesz esetleg magában. Félt attól, hogy ha nincs mellette, akkor baj történhet, és akkor a saját lelkiismeretével nem tudna elszámolni.

De most már tudják, hová mehet a színész elvonóra, ahol nagyon komoly feltételeket szabtak neki. Akár hetekig, hónapokig is elzárják őt a külvilágtól, még a családjától is. Az egyedüli kapcsolattartó Vivien lesz. Ő már nagyon várja, hogy férje hívja fel, hogy beszámoljon arról, hol tart.

"Úgy képzelem, hogy amikor ő majd kijön, nem tudni, hogy mikor, akkor mi nem tudjuk onnan folytatni az életünket, ahol abbahagytuk"

- vélekedett. Úgy véli, hogy az első hónapokban majd azt kell eldönteniük, hogy "túl tudunk-e jutni ezen, és hogy még mindig együtt képzeljük-e el az életet. Mert attól még, hogy szeretjük egymást, attól még lehet, hogy történt annyi rossz, és sérültünk annyira, hogy ez nem fog működni"

- vallotta be.

VIDEÓ: "Gusztáv elvonóba vonul, hogy őt, és a házasságunkat is megmenthessük"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk