hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek volna” – Tóth Gabi és kislánya is koronavírusos lett

Az énekesnő sírva mesélt a betegségükről, elmondta, hogy nagyon megviselte lelkileg is az eset.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 17.

hirdetés

Tóth Gabi a közösségi oldalán írta meg, hogy az ő családját is elérte a koronavírus-járvány. Mint írja:

"Nehéz helyzet... sokat gondolkodtam, hogy elmondjam-e.. de mivel közszereplő vagyok, nem tudott volna ez sokáig titokban maradni, így a megfelelő felületen, ahol tudtam, hogy nem forgatják ki a szavaimat, úgy döntöttem, hogy elmesélem a mi Covidos történetünket.

Szerencsére mindnyájan meggyógyultunk és jól vagyunk! Ezért is csak most beszélek róla. Nem szeretnék sehol ezzel “haknizni”, nem is szeretnék többet erről beszélni. Csupán szeretnék egy kis erőt adni mindazoknak, akik félnek, és akik már túl vannak rajta. Nem vagytok egyedül".

"Minket is elért a covid, úgyhogy az egész családdal megfertőződtünk. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még soha nem volt beteg. Nekem most volt az első olyan, amikor anyaként megtapasztaltam, hogy a gyereked beteg, pláne egy coviddal... Beleesett Hanni első születésnapja, és betegen együtt ünnepeltük. Nehéz volt... Szegény anyósom, aki még dolgozik, a munkahelyén elkapta. Náluk voltunk előtte pár napot, és Hanni kapta el tőle először" - mesélte az énekesnő.

"Belázasodott, nagyon érdekes volt, mert rossz kedvű, étvágytalan volt. Első körben azt gondolhattuk volna, hogy egy általános bababetegség, viszont elmúlt két napra, majd újralázasodott. Valószínűleg felülfertőződött", ezért antibiotikumot is kellett adni a kicsinek.

hirdetés

"Próbáltunk figyelni, és maszkban lenni a lakásban, de rá két napra már rajtunk is jelentkeztek a tünetek". A párja, Gábor tünetmenetes volt, a tesztje is negatív lett, de Gabi édesanyja nagyon gyenge volt, erős izomfájdalmakkal kínlódott.

Saját tüneteiről elmondta, hogy

"olyan testi tünetek, amiket még életemben nem éreztem. Mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek volna, és lángoltak volna tőle belül a csontjaim. Ez tartott nekem kb. két napig".

Mára már jól vannak, "fizikailag teljesen rendbe jöttünk, még fáradékonyabbak vagyunk. Lelkileg kell ezt még... idő lesz kiheverni" - mesélte Tóth Gabi.

VIDEÓ: Tóth Gabi beszél a betegségérőlhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk