hirdetés

SZTÁRVILÁG

Mintaapák-botrány: a nézők a színészekkel vannak

A sorozat távozó szereplői a közösségi médiában hálálkodnak a rajongók támogatásáért.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2020. június 10.

hirdetés

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Mintaapák körül. A TV2 napi vígjátéksorozatától néhány nap alatt három főszereplő és egy mellékszereplő is távozott. A csatorna szerint több színésszel is "magatartásbeli problémák" voltak, de akadt olyan is, aki "irreális feltételekkel" folytatta volna a sorozatot.

"A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben"

- írja a TV2 közleményében.

Ezzel szemben úgy tűnik, hogy a nézők inkább a színészeket támogatják a kialakult helyzetben. Klem Viktor még hétfőn köszönte meg egy rövid posztban a Facebookon azt a rengeteg pozitív hozzászólást és támogatást, amit pár óra alatt kapott a rajongóktól:

A szintén távozó Szabó Kimmel Tamás szerda reggel köszönte meg a támogatást egy posztban. Hangsúlyozta, hogy továbbra is tartják magukat a szerződésben foglaltakhoz, mert szerinte ez így korrekt.

hirdetés

A TV2 sorozata körül néhány napja áll a bál. Először Fenyő Ivánról, majd Szabó Kimmel Tamásról, Kovács Patríciáról és Klem Viktorról derült ki, hogy nem folytatják a munkát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk