/sztarvilag/minden-szulo-remalma-eltunt-erdei-zsolt-kislanya-a-strandon/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Minden szülő rémálma: eltűnt Erdei Zsolt kislánya a strandon

A Balatonon történt meg az eset, a bokszoló azonban nem esett kétségbe. Mint kiderült: a kis Gréti bár csak négyéves, de már remekül tájékozódik.
hirdetés

Erdei Zsolt a Balatonon időzik családjával, és a gyerekek legnagyobb örömére rendszeresen látogatják a közeli strandokat. Azonban az egyik napon megtörtént az, amitől minden szülő retteg: Zsolt kislánya szőrén-szálán eltűnt a nagy tömegben.

A bokszoló feleségével, Rékával, és két kisgyermekükkel, Vilivel és Grétivel indult a partra, azonban mikor a kellékeket pakolta elő, a kislány egyszer csak eltűnt.

Zsolt úgy döntött, egyelőre nem kelt pánikot és nem szól feleségének, inkább maga indult Gréti megkeresésére.

Gréti rövidesen előkerült: a strand másik felén játszott, és láthatólag remekül érezte magát, a bokszoló pedig elhatározta, hogy a távolból figyeli az eseményeket.

„Gréti egy pillanatra sem esett pánikba, sőt, tud tájékozódni, és amikor keresett minket a tekintetével, teljesen összeszedett volt” – mesélte Erdei a Ripostnak.

hirdetés

Zsolt azt is hozzátette, hogy elgondolkodtak rajta, hogy babysittert fogadjanak a gyerkőcök mellé, hiszen hétköznap Réka egyedül van a kicsikkel, és segítségre lenne szüksége.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk