hirdetés

SZTÁRVILÁG

Milliókra perli Havas Henrik Baukó Évát

Az egykori valóságshow-szereplő három éve szexuális zaklatással vádolta meg a tévést, most folytatódik a jogi csata.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 09.

hirdetés

Hárommillió forintra perli Havas Henrik Baukó Évát, amiért az három évvel ezelőtt szexuális zaklatással vádolta meg őt - írja a Blikk.

Havast még 2017-ben vádolták meg többen - köztük Baukó Éva is - azzal, hogy zaklatta őket, akkor az ATV belső vizsgálatot is indított az ügyben. Ennek eredménye nem nyilvános, ám Havas szerződését a csatorna nem hosszabbította meg - a tévés szerint ezzel csak azt a látszatot akarták kelteni, hogy elmarasztalták őt az ügyben. Be is perelte a csatornát húszmillió forintra, az egyik tanú pedig pont Baukó volt, aki azonban egyszer sem jelent meg a bíróságon. A lapnak azt nyilatkozta, hogy címváltozás miatt elkerülte őt a bírósági idézés.

Havas - aki korábban minden ellene felhozott vádat tagadott - azonban nem hagyja annyiban, és

tovább perel: ezúttal Baukót hárommillió forintra.

Az egykori valóságshow-szereplő korábban azt állította, hogy egy időben a tévésnek dolgozott, aki folyamatosan zaklatta, majd megzsarolta, hogy tönkreteszi, ha nem lesz a szeretője. Baukó a lap kérdésére elmondta, hogy továbbra is vállalja szavait, a lelkiismerete pedig tiszta.

Havas ezzel szemben azt állítja, hogy sosem dolgoztak együtt, Baukó teljes valótlanságokat állít:

hirdetés
"Két mondatom van ezzel kapcsolatban, többet nem is érdemel. Három éve tart ez a cirkusz, senki sem jelenik meg a tárgyalásokon, Baukó sem, immár két alkalommal. Az ügyvédem türelmetlen lett, és beperelte, erről van szó"

- mondta a Blikk megkeresésére.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk