/sztarvilag/mila-kunis-ashton-kutcher-film-szereples-hazassag-kapcsolat/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Mila Kunis soha nem akar már Ashton Kutcherrel egy filmben szerepelni – meg is indokolta, miért

Imádja a férjét, de a közös munkától feláll a szőr a hátán.
hirdetés

Mila Kunis és Ashton Kutcher is azok közé a színészpárok közé tartoznak, akik korábban már szerepeltek együtt a képernyőn (az Azok a 70-es évek-showban játszottak mindketten), de most, hogy már házasokként élnek, szinte biztos, hogy nem lesz példa erre.

Ezt maga a színésznő állítja, aki most legújabb, A kém, aki dobott engem című filmjét népszerűsíti az amerikai showműsorokban, de magánéletéről is szívesen beszélt.

"Nem tudok úgy nézni rá, anélkül, hogy azt mondanám, mit csinálsz? Nem, ez fura. Egy közös jelenetünkben megjegyeztem neki, hogy látom, hogy most épp színészkedsz, mert ezt észre tudom venni. Erre ő rám nézett, és megkérdezte, hogy miért vágok ilyen fejet. Ekkor azt mondtam, hogy ez nem fog menni. Nem tudunk együtt szerepelni egy jelenetben"

- mesélte nevetve a Sunday Today című műsorban.

Ennek ellenére Mila Kunis úgy érzi, a kapcsolatuk továbbra is olyan boldog, mint a legelején.

hirdetés

"Kedvelem a férjemet...szeretem őt, de kedvelem is. Olyanok vagyunk, mint a friss házasok, hiszen csak 3 éve volt az esküvőnk. Még mindig nagyon odavagyok érte"

- mondta a Live With Kelly and Ryan show-ban.

A 34 éves színésznő ugyanakkor azt is elárulta, hogy Kutcher minden nap az idegeire megy, nagyon sokszor kérdőjelezi meg, amit férje csinál, de pont azért jönnek ki jól, mert tökéletes ellentétjei egymásnak.

Viszont kamerák előtt nem tudnának már együttműködni, ezért ne is számíts arra, hogy mostanában egy filmben láthatod a két sztárt.

Forrás: People, ET


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk