/sztarvilag/michael-jackson-joe-jackson-conrad-murray-kemiai-kasztralas/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Michael Jacksont kémiailag kasztrálta az édesapja - állítja a sztár orvosa

Conrad Murray, aki egyébként börtönben ül, azt mondja, reméli, 'Joe Jackson megváltásra lel a pokolban.' Mutatjuk a videót.
hirdetés

Conrad Murray két éve ül börtönben gondatlanságból elkövetett emberölésért, ugyanis a bíróság szerint ő nyugtatózta be úgy Michael Jacksont, hogy szívelégtelenségben meghalt 2009 júniusában. Az viszont tény, hogy Murray élete utolsó éveiben szinte állandóan a pop királyával volt, fájdalomcsillapítókkal is ellátta, és sokak szerint az egyik bizalmasává vált. A The Independent beszámolója szerint az orvos egy most kiadott videóban azzal vádolja Jackson apját - aki már szintén elhunyt - hogy

"rettenetesen rossz apa volt, olyan, amit még elképzelni sem lehet", és kémiai módszerekkel, azaz hormoninjekciós kezelésekkel "kasztrálta a fiát." Állítólag azért, hogy ne mutáljon.

Tény, hogy a popkirály viszonya nagyon ellentmondásos volt apjával, Joe Jacksonnal, aki gyerekkorukban a fiaiból alakított "The Jackson 5" nevű zenekarral rengeteget turnézott, és a hírek szerint brutális kegyetlenséggel bánt a gyerekekkel. Michael - akit gyerekimádata miatt többször is megvádoltak pedofíliával - egy tévéinterjúban azt nyilatkozta, nem gyűlöli ugyan apját, de "nem is ismeri őt." Máskor viszont agyondicsérte, tehát akármi is az igazság, a viszony biztos nem volt kiegyensúlyozott köztük. A poplegenda két fogadott gyereke, Prince Michael és Paris Jackson viszont állítólag imádták nagyapjukat.

Mutatjuk a sztár orvosának leleplező videóját, lentebb pedig Michaelt az apjával, egy gyerekkori fotóját, végül pedig a popkirályt két fogadott gyerekével.

#TBT Young Michael Jackson as captured by photographer Jim Britt.

Michael Jackson (@michaeljackson) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk