hirdetés

SZTÁRVILÁG

Mel B-t jobban érdekli a szex és a férfiak, mint saját gyerekei - állítja a volt dada

A Spice Girls egykori énekesnője teljesen szétcsúszott válása után. Az exdada már komolyan aggódik a sztár gyerekei miatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 14.

hirdetés

Meglepő dolgokat árult el Melanie Janine Brown-ról, azaz Mel B-ről a korábban neki dolgozó dada. Rusty Updegraff azt állítja, az énekesnő a férfiakat saját gyerekei elé helyezi, és jobban érdekli a szexuális élete, mint az, hogy a családjával foglalkozzon.

A férfi korábban nyilvánosságra hozta, hogy Mel B gyerekei - a 7 éves Madison, a 11 éves Angel és a 19 éves Phoenix - nem megfelelő körülmények között élnek, mivel anyjuk állandóan bulizik, idegen férfiakat visz haza, sőt iszik és drogozik is. Emiatt az énekesnőt a bíróságon kihallgatták, mert felmerült a gyanú, hogy nem képes megfelelően gondoskodni a gyerekeiről.

A férfi dada elmesélte, hogy

a Spice Girls egykori énekese többször is kokaint kért tőle és számtalanszor látta részegen hazajönni. Még akkor is drogért könyörgött neki, amikor még kórházban volt középső lánya születése után.

Updegraff szerint a sztáranyuka függőségei miatt nagyon erőszakos lett a gyerekeivel is, akiket fizikailag is bántalmazott részegen.

hirdetés

My baby girl @phoenixisphoenix came home #motherdaughterlove

26.8 ezer kedvelés, 145 hozzászólás - Scary Spice Mel b (@officialmelb) Instagram-hozzászólása: "My baby girl @phoenixisphoenix came home #motherdaughterlove"

A volt alkalmazott most azt nyilatkozta a Daily Mail TV-nek, hogy Mel B már többet törődik a jött-ment férfiakkal, mint a lányaival.

"Egy nap három férfi is jött hozzá. Az egyik jött, a másik ment. Volt egy pincérsrác, egy férfi, akivel az autómosóban találkozott, egy zongoratanár, egy francia férfi, és egy művész is. Ezek az idegenek órákig a házban voltak, a gyerekek közelében"

- mesélte Rusty Updegraff.

Azt is elmondta, hogy az énekesnő gyakran durván bánik a gyerekeivel és káromkodik is, miközben velük beszél. A középső lánya, a 11 éves Angel abban a korban van, amikor nem akar szót fogadni, fürdeni sem szeret.

"Egy büdös r.banc akarsz lenni? Mindenki egy büdi r.bancnak fog hívni, csak így tovább"

- mondta a lánynak Mel B.

A dada kérte a 43 éves anyát, hogy ne beszéljen így a gyerekével, mire ő azt válaszolta, hogy: "Miért? Tényleg egy büdös r.banc, hiszen bűzlik!"

Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady

27.4 ezer kedvelés, 198 hozzászólás - Scary Spice Mel b (@officialmelb) Instagram-hozzászólása: "Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady"

Rusty Updegraff azt mondta, azért állt elő az igazsággal, mert aggódik Melanie miatt, a gyerekek pedig szerinte veszélyben vannak nála.

"Muszáj volt tennem valamit. Mel annyit iszik otthon, hogy egyszer ki fog dőlni, és ha vészhelyzet van, bele se merek gondolni, mi fog történni"

- mondta aggodalmaskodva a férfi a Sunday Mirrornak.

Mel B nehéz hónapokon van túl, mivel válása után poszttraumás stressz szindrómát diagnosztizáltak nála. A szakítás miatti fájdalmát alkohollal, kábítószerrel és szexszel akarta enyhíteni, mára már ezek függőjévé vált. Az énekesnő nemrégiben úgy döntött, egy angol klinikára költözik, hogy elvonón kezeltesse magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk