/sztarvilag/megszuletett-vv-kinga-kisfia-mar-fotot-is-mutatott-rola/
hirdetés

Megszületett VV Kinga kisfia, már fotót is mutatott róla

A babát Benettnek nevezték el.
hirdetés

A Való Világ ötödik szériájának szereplője, Kutai Kinga világra hozta kisfiát, Benettet. A nagy eseményt Insta-posztban jelentette be a büszke és boldog anyuka, egyúttal meg is osztott egy fotót a hihetetlenül édesen szundikáló újszülöttről, aki július 27-én született meg este 11-kor.

Hello Világ ? Szeretném bemutatni az én gyönyörű, erős és egészséges Kisfiamat. ??❤️Benett 2018.07.27-én 23:02-kor jött világra, hogy végleg elvarázsoljon ?? A tegnapi napon nem csak ő, én is megszülettem, Anyává tett. A legcsodásabb érzés és legnemesebb feladat, amit valaha kaphattam ✨ Büszke vagyok Rád Picurkám, nálad nagyobb harcost, szuperebb kisfiút nem ismerek! Életem végéig óvni, őrizni, segíteni és szeretni foglak ??❤️ Benivel nagyon hálásak vagyunk Édesanyámnak, aki a 9 hónap alatt Anya, Barát és Társ volt a mindennapokban.. ??? Soha nem engedted el a kezünket, hittél bennünk és önzetlenül szeretsz, amit életem végéig nem fogok tudni meghálálni ?? Nem is kaphattam volna a sorstól Nálad csodásabb Édesanyát és a Kisfiam jobb Nagymamát ❤️ Nagyon Szeretünk ?

1,530 Likes, 76 Comments - Kutai Kinga (@kingakutai) on Instagram: "Hello Világ ? Szeretném bemutatni az én gyönyörű, erős és egészséges Kisfiamat. ??❤️Benett..."

A fotóhoz írt néhány megható sort is, amiben többek között köszönetet mond édesanyjának, aki sokat segített neki a terhessége alatt.

"A tegnapi napon nem csak ő, én is megszülettem, Anyává tett. A legcsodásabb érzés és legnemesebb feladat, amit valaha kaphattam. Büszke vagyok Rád Picurkám, nálad nagyobb harcost, szuperebb kisfiút nem ismerek! Életem végéig óvni, őrizni, segíteni és szeretni foglak. Benivel nagyon hálásak vagyunk Édesanyámnak, aki a 9 hónap alatt Anya, Barát és Társ volt a mindennapokban... Soha nem engedted el a kezünket, hittél bennünk és önzetlenül szeretsz, amit életem végéig nem fogok tudni meghálálni. Nem is kaphattam volna a sorstól Nálad csodásabb Édesanyát és a Kisfiam jobb Nagymamát. Nagyon Szeretünk" - tette közzé Kinga.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk