/sztarvilag/megszolalt-macaulay-culkin-a-michael-jackson-elleni-molesztalasi-vadakrol/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Megszólalt Macaulay Culkin a Michael Jackson elleni molesztálási vádakról

A színész gyerekként nagyon jó kapcsolatot ápolt Michael Jacksonnal. Egy 2005-ös perben egyszer pedig már ki is állt az énekes mellett.
hirdetés

A főként a Reszkessetek, betörők!-ből ismert, gyereksztárként befutott Macaulay Culkin most 39 éves, gyerekként viszont közeli kapcsolatban volt Michael Jacksonnal. Barátságuk a bulvárlapok által sokszor említésre került, az is bizonyítja, hogy milyen jó kapcsolatot ápoltak, hogy énekes lányának, Parisnek Culkin a keresztapja.

A színész az Esquire magazinnak adott interjújában most először szólalt meg azután, hogy tavaly bemutatták a Michael Jacksont molesztálással vádoló két férfi történetéből készült dokumentumfilmet, a Leaving Neverlandet. Robson és Safechuck állításai nagy port kavartak, az viszont nagyon megosztó kérdés volt, hogy vajon igazat mondanak-e az énekessel kapcsolatban.

A Jackson ellen indított 2005-ös perben Macaulay Culkin egyszer már kiállt az énekes mellett. Most pedig az Esquire magazinnak adott interjújában szintén hasonlóképpen tett.

"Az igazsággal kezdeném: Michael sosem csinált semmit velem. Nem is láttam őt ilyen dolgokat művelni. Mostanra semmi okom nem lenne elhallgatni ezeket. Ha lenne miről beszélnem, megtenném. De nem, sosem láttam semmit, ő sosem csinált velem semmit"

- mondta Jacksonról az Esquire magazin címlapján látható Macaulay Culkin.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk