hirdetés

Megszólalt Aleska, miután csapata kiutálta, ezért feladta az Exatlont

Sáfrány Emese szerint még mindig a felnőttfilmes múltja kísérti.

Link másolása

hirdetés

Sáfrány Emesének, vagyis Aleskának véget ért az Exatlon. Aleska a bajnokok csapatát erősítette, de egy ideje a többiek elkezdték látványosan kiutálni a hírességet. Ezért ő maga döntött úgy, hogy nem bírja tovább, feladja a versenyt.

Aleska először egy videót tett közzé Instagramján, a verseny után, amiben az Exatlonban töltött pillanatit szedték össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm mindenkinek !!!! #exatlonhungary #exatlon

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Később pedig azt a jelenetet is megosztotta, ahol elmondja döntését a többieknek. Majd néhány sorral búcsúzott a versenytől. Sokan kommentben bíztatták a lányt és azt írják, teljesen igaza van a történtekben.

hirdetés

"Az élet telis tele van leckékkel, amik azért vannak, hogy tanuljunk belőle és büszkén menjünk tovább az újabb cél, vagy álom felé... és amit mostmár nagyon megtanultam, csak is olyan célért érdemes küzdeni ami boldoggá tesz..."

- írta Aleska.

Most viszont a Borsnak beszélt a történtekről.

"Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt. A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket. Egyikük sem törekedett arra, hogy megismerjen, többet tudjon meg rólam vagy a választott sportágamról"

- kezdte a híresség, aki hozzátette, hogy a szemébe senki nem mondta, mit gondol róla valójában.

Aleska aztán azt is kifejtette, hogy az elején még megvolt benne a győzni akarás, de fizikailag nem volt megfelelő formában, hiszen nemrég versenye volt, most pedig a pihenőidőszakát töltötte. Ennek ellenére mindig rossz volt a csapattársai szemében, bármit tett. De ugyanakkor büszke arra, hogy nem állt bele a konfliktusokba.

A híresség két emberrel nem jutott igazán dűlőre. Az egyik Ungvári Miklós cselgáncsozó volt, aki már az első napon beszólt neki, de ő később bocsánatot kért tőle. A másik pedig Dombi Rudolf kajakozó, akivel viszont egyre rosszabb lett a kapcsolatuk.

"Dombi so­sem mondta ki, hogy mi baja velem, vagy ha mégis, akkor a többiek előtt, ahol az ő véleménye volt fölényben. Mégis a nyakamba ugrott, amikor megnyertem egy versenyt. Nekem ez furcsa"

- mondta Aleska a csapattársáról.

"Azt gondolom, hogy nem sportoló olyan értelemben, mint mi. Hosszú éveken át dolgoztunk, edzettünk, teljesen más dolgokat tapasztaltunk meg, mint az, aki egészen mással foglalkozott. Nekem ezzel sincs semmi problémám, hiszen mindenki abból él, amiből szeretne, csak más kérdés, hogy valaki tudja-e helyén kezelni azt, hogy ő sportoló-e vagy sem."

- fejtette ki korábban a véleményét a lapnak Dombi Rudolf Aleskáról. Azt is hozzátette, hogy Aleski inkább sportoló, de bajnoknak nem hívhatja magát az, aki csak "lejár sportolni".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: