SZTÁRVILÁG

Meglepő sztorik Harry herceg és Meghan életéből, amikről eddig nem tudhattunk


Link másolása

4. Erzsébet királynő nagyon megkedvelte Meghant, tanácsokkal is ellátta őt

Amikor Harry és Meghan bejelentette, hogy szakítanak királyi kötelességeikkel és új életet kezdenek, arról szóltak a hírek, hogy Erzsébet királynőt nagyon elszomorította ez a döntés, hiszen nagyon szereti az unokáját, és Meghant is nagyon megkedvelte. A könyv szerint az uralkodónak tetszett, hogy Harry kedvese tiszteletteljes, mindig jól felkészült, okos, megértő és jól kezeli a váratlan helyzeteket is. Éppen ezért

Erzsébet mindig is jó szívvel fordult a hercegnéhez, azt is vállalta, hogy megtanítja Meghant a királyi protokollra.

5. Meghan ijesztőnek találta a kiképzést, amin a királyi család tagjaként át kellett esnie

Miután hivatalossá vált a pár kapcsolata, Meghan rengeteg fenyegetést kapott. Mivel akkor már a királyi családhoz tartozott, neki is részt kellett vennie egy kétnapos tréningen, amin többek közt olyan helyzetekre készítették fel, mint az emberrablás, a túszejtés vagy a terrorakció. Ennek során

egy gyakorlaton például átélhette, milyen amikor egy "terrorista" megkötözi őt és egy kocsi hátuljába kényszeríti és egy ismeretlen helyre viszi, mielőtt a hatóságok megmentik őt. Meghan ezt a kiképzést ijesztőnek találta.

6. Fehér porral teli, rasszista levelet küldtek Meghannek

Meghan rendszeresen rasszista fenyegetéseket kapott, amióta bekerült a királyi családba.

Egyszer valaki egy fehér porral teli levelet küldött a Kensington-palotába, amit Harrynek és Meghannek címzett, a szövegben pedig számos rasszista megjegyzés volt.

Aznap éjjel a hercegné alig aludt, egy barátjának pedig elmondta, aggódik, hogy ehhez mostantól hozzá kell szoknia.

7. Több száz róluk készült képet loptak el orosz hackerek

A könyv szerint orosz hackereknek sikerült több száz Meghanról és Harryről készült fotót megszerezniük, köztük az eljegyzésükről és az esküvőjükről készült privát képeket. A lagzis fotók némelyikén Erzsébet királynő is szerepelt.

A hackerek meg is osztották a neten ezeket a képeket, amikről a rajongók azt hitték, hogy hamisak.

A lopás aggodalmat keltett a királyi családban a nem megfelelő biztonsági rendszer miatt.

8. Már a második napon kirúgták Archie dadáját

Az egyik legszaftosabb sztori minden bizonnyal az, ami a hercegi pár gyermekének egyik első dadájával történt. Az újdonsült szülők felvettek egy nőt, hogy éjszakánként segítsen nekik a kisbaba körüli teendőkben. De a második műszakját sem csinálta végig,

Harryék az éjszaka közepén kirúgták őt "elfogadhatatlan" és "szakszerűtlen" viselkedése miatt. Az nem derült ki pontosan, hogy mit csinált a nő, amiért szinte azonnal mennie kellett.

A negatív tapasztalat ellenére Meghanék úgy döntöttek, hogy felvesznek egy másik éjszakai dadát, akivel már elégedettek voltak.

9. Meghan megkönnyezte, amikor utoljára jelentek meg a királyi családdal a nyilvánosság előtt.

Meghan és Harry a Nemzetközösségi Nap alkalmából rendezett ünnepségen Erzsébet királynővel, Károly herceggel, Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, valamint más királyi családtagokkal együtt jelentek meg. A könyv szerzői szerint ott, akkor tudatosult bennük, hogy életük - különösen Harry életének - egy fontos fejezete most véget ér.

Meghan még meg is könnyezte ezt az érzelmes pillanatot, miközben megölelgette az őket segítő dolgozókat, akik már szinte a családtagjaikká váltak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk