/sztarvilag/meghatodva-meselte-el-debreczeni-zita-ferje-hogyan-tudtak-meg-hogy-kisbabajuk-lesz/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Meghatódva mesélte el Debreczeni Zita férje, hogyan tudták meg, hogy kisbabájuk lesz

Így tudta meg, hogy apa lesz.
hirdetés

Gianni igencsak elérzékenyült egy rádióműsorban, mikor feltették neki a kérdést, hogy hogyan tudta meg, hogy apa lesz - írja a 24.hu.

A szakács és televíziós műsorvezető Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában beszélt élete egyik legmeghatározóbb élményéről.

A szülőségig vezető út nagyon hosszúnak bizonyult Gianni és párja, Debreczeni Zita számára, hiszen korábban már kilencszer próbálkoztak sikertelenül a lombikprogrammal. Éppen ezért Zita a legutolsó alkalommal már a telefont sem merte felvenni, amikor az eredménnyel hívták.

„Ezen a szakaszon még sosem jártunk, aztán felhívtak, hogy a hormonszint megmutatta, hogy Zitu terhes. Csak annyit mondtam neki, »anya vagy«”

- idézi fel a lap az olasz sztárséf reakcióját. Azt is elmondta, habár nagyon megterhelőek voltak az elmúlt évek, tovább folytatták volna a próbálkozást, ha nem sikerül.

hirdetés

Világtalálkozó- Bagdy Emőke és Gianni Annoni (rádióműsor)

Iratkozz fel a csatornámra: https://bit.ly/KadarkaiYouTube kövess Facebookon: https://bit.ly/KadarkaiFB Instán: https://bit.ly/KadarkaiInsta szerkesztő-műsor...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk