hirdetés

SZTÁRVILÁG

Megható szavakkal köszöntötte lányát születésnapján Szinetár Dóra

A kislány már könyvet ír.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 08.

hirdetés

Szívhez szóló bejegyzésben köszöntötte fel születésnapos lányát Szinetár Dóra, aki le sem tagadja, mennyire büszke Zorkára.

A színésznő Bereczki Zoltánnal közös gyermeke tegnapi napon ünnepelte 12. születésnapját, és ebből az alkalomból édesanyja kedves szavakkal köszöntötte.

Instagramján így üzent lányának:

"Ma 12!!! Hihetetlen... jók rá a cipőim! Minden viccemet érti... Párhuzamosan olvas két könyvet, és ír egy harmadikat... Mindenről van konzekvens és logikus véleménye! Saját véleménye! Reggelente saját órára ébred... Bármikor rábízhatom az öccsét, megbízható, türelmes, csodajó testvér! Elképesztő kreatív ötletei vannak... mindenre... Mesél nekem! Mindenről! Magáról is! A legviccesebb, legédesebb, legszórakoztatóbb lány-társaság!!! A Barátnőm!!! A kicsi lányom... Nagyon Szeretem! Boldog Születésnapot Kicsi Zorka Babóm!!!" - írta tegnapi posztjában Szinetár Dóra, aki hozzátette: a bejegyzés Zorka engedélyével lett közzétéve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma 12!!! Hihetetlen... jók rá a cipőim! Minden viccemet érti... Párhuzamosan olvas két könyvet, és ír egy harmadikat... ?Mindenről van konzekvens és logikus véleménye! Saját véleménye! Reggelente saját órára ébred... ?Bármikor rábízhatom az öccsét, megbízható, türelmes, csodajó testvér! Elképesztő kreatív ötletei vannak...mindenre... Mesél nekem! Mindenről! Magáról is! A legviccesebb, legédesebb, legszórakoztatóbb lány-társaság!!! A Barátnôm!!! A kicsi lányom... Nagyon Szeretem! Boldog Születésnapot Kicsi Zorka Babóm!!! ♥️♥️♥️♥️♥️ #kicsizorka #szulinapos #imadom #tizenketto #hihetetlen (a kép és a szöveg a kisasszony engedélyével lett közzétéve!)

hirdetés

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk