hirdetés

SZTÁRVILÁG

Meghan Markle sokat árthat Harry herceg és a királyi család kapcsolatának a beszédeivel

Egy bennfentes szerint most kéne kicsit behúznia a kéziféket a hercegnének.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 18.

hirdetés

Meghan Markle-nek tudatosítania kéne, mennyit árthat férjének, Harry hercegnek a beszédeivel, amelyekkel konfliktust is szíthat a herceg és családja közt - írja a Daily Star.

A briteknél már-már mindennapos, hogy a királyi családdal foglalkozó podcastekbe meghívnak valakit, aki már írt a családról könyvet - akad belőle jónéhány -, hogy aztán szakértőként szakértse meg a királyi család viselkedését még az ilyen ingerszegény időszakokban is, mint amilyen a jelenlegi járvány. Ezúttal Robert Lacey volt a soros, aki idén a Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult című könyvvel jelentkezett be a királyi családról szóló könyvek sorába, ezen kívül a The Crown című sorozat egyik szakértője is volt.

A férfi a True Royalty’s The Royal Beat nevű podcastben szerepelt, ahol

aggályát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Meghan Markle úton-útfélen adja a szenvedélyesebbnél szenvedélyesebb minibeszédeket videó-cseten, ám mintha nem venné figyelembe, hogy ez rombolhatja férje, Harry kapcsolatát a királyi családdal.

Lacey szerint Vilmos és Harry között le is zajlott még a kiválásuk előtt egy hasonló beszélgetés, ahol a trónörökösi sorban második helyen álló Vilmos kifejtette: még adódhatnak problémák a családdal Markle kiállása miatt.

hirdetés

Bár Harry és Meghan jelenleg nem mozdulnak Santa Barbara-i villájukból, nagyon gyakran beszélnek videó-cseten keresztül különböző szervezetekkel, ahol Markle igyekszik inspiráló beszédeket mondani több-kevesebb sikerrel. Legutóbb azzal vádolták meg, hogy egyik beszédét a The Social Dilemma című Netflix-dokumentumfilmből koppintotta, de még több aggályt vetett fel az, amikor politizálni kezdett férjével. Harry-vel ugyanis arra biztatták az embereket, hogy szavazzanak - nem volt nehéz eldönteni azt sem, melyik tábor felé húznak inkább.

Jason Smith republikánus parlamenti képviselő például ki is kelt a hercegi pár ténykedése ellen, felszólította a brit kormányt, hogy ne hagyják Harryéket beavatkozni egy másik ország elnökválasztásába.

Az ilyen esetek könnyen szíthatnak konfliktust Harry és a királyi család közt, és Lacey szerint Markle-nek előbb-utóbb be kell ezt látnia.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk