hirdetés

SZTÁRVILÁG

Meghan Markle nem tart Harryvel, amikor a herceg közel egy év után hazalátogat a családjához

Meghan sem szívesen megy, de valószínűleg nem is látnák szívesen a Buckingham-palotában a sussexi hercegnét.
Fotó: Northfoto/Pool/i-Images - szmo.hu
2021. január 30.

hirdetés

A Daily Mail több forrása szerint is eldőlt, hogy nem tart Angliába férjével idén nyáron Meghan Markle. A sussexi hercegné így szeretné elkerülni a személyével kapcsolatban várható hatalmas médiafelhajtást.

A döntést állítólag Harryvel közösen hozták meg. A herceg idén nyáron néhány hétre hazalátogat Angliába, többek között nagyapja, Fülöp herceg 100. születésnapja alkalmából, de részt vesz édesanyja, az 1997-ben autóbalesetben elhunyt Diana tiszteletére emelt szobor avatásán is.

Bennfentesek szerint Meghan Markle távolmaradásában szerepet játszhat, hogy tavaly év elején nem éppen felhőtlen viszonyban szakított a hercegi pár a királyi családdal. Az uralkodó a kialakult helyzetért elsősorban Harry feleségét okolja.

Ezen felül a koronavírus-járvány miatti elővigyázatossággal is indokolják, hogy Meghan várhatóan nem tart Harryvel Londonba.

Harry és Meghan még 2020 első hónapjaiban költöztek előbb Kanadába, majd onnan az Egyesült Államokba. Azóta több jól jövedelmező szerződést kötöttek olyan médiavállalatokkal, mint a Netflix vagy a Spotify.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk