SZTÁRVILÁG

Meghan Markle a hírnévért ment Angliába, és mindenáron egy angol férfivel akart összejönni - állítja Tom Bower

A Harry hercegről és feleségéről szóló újabb botránykönyv szerzője szerint az egykori színésznő egy népszerű brit tévéműsorban is akart szerepelni, de végül nem jött össze neki.

Link másolása

Újabb titkokat árult el Meghan Markle-ről egy nagyrészt róla szóló új könyv szerzője. Tom Bower, ismert oknyomozó életrajzíró jegyzi A Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors (magyarul Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok közti háború) című, Harry hercegék és a brit királyi család közötti pletykált viszályról szóló kötetet, amelyből már számos részletet közölt a brit bulvársajtó. Például azt, hogy Meghan állítólag az esküvője előtt megríkatta Katalin hercegnét.

Bower most az ITV tévécsatorna Lorraine című műsorában vendégeskedett, ahol például elárulta, azért fogott bele egy ilyen könyv megírásába, mert felháborította Meghan és Harry Oprah Winfrey-nek adott interjúja.

Szerinte a hercegné nagyon tiszteletlen volt, és számos olyan dolgot mondott, ami „káros” és „nem igaz”.

Ezért kezdett el komolyabban nyomozni utána, hogy kiderüljön, miért mondott ilyeneket, mi volt ezeknek az előzménye, és milyen életet élt eddig. Elmondása szerint próbálta egyensúlyba hozni a könyvben a negatívumokat és a pozitívumokat Meghanről, de valójában minden sikerét annak köszönheti, hogy összejött Harry herceggel.

Bower úgy véli, az egykori színésznő célja mindig is az volt, hogy találjon egy olyan férfit, akin felkapaszkodhat. A másik nagy vágya pedig az volt, hogy egy angol férfi legyen a párja. Állítása szerint pontosan ezért ment a hercegné Angliába: a munkalehetőségekért, a hírnévért és hogy szerezzen magának egy angol férfit.

Az életrajzíró arról is beszámolt a könyvben és a tévéinterjúban is, hogy Meghant – még a Harryvel való megismerkedése előtt, 2013-ban – a népszerű brit táncos tévéshow-ba, a Strictly Come Dancingbe (a Magyarországon Dancing with the Stars néven futó műsor brit megfelelője) is megpróbálta bejuttatni az általa felvett ügynök. Ez a szereplés végül pont a színésznő miatt nem jött össze, ugyanis akkor még a Briliáns elmék (Suits) című amerikai tévésorozathoz kötötte a szerződése. Meghan így új munkalehetőség nélkül visszatért Amerikába. Később azonban ha munkát nem is, hírnevet és angol férfit szerzett magának Harry herceg révén.

Tom Bower arról is beszélt a tévéműsorban, hogy Meghan megnehezítette a dolgát a könyv előkészületeiben, ugyanis meg akarta tiltani az ismerőseinek, hogy bármit mondjanak róla az életrajzírónak. Mint mondta, „röhejes, milyen nehéz volt” eljutnia azokhoz az emberekhez, akiket ki akart kérdezni a hercegnéről.

„Ő nyilvánvalóan egy olyan személy, aki irányítja a narratívát, az embereket, és megszakítja a kapcsolatot az velük – például az apjával vagy a királyi családdal –, ha már nem kedveli őket. Nagyon elszánt nő, azt hitte, el tud buktatni, de kudarcot vallott”

– mondta Bower.

Forrás: Daily Star


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk