hirdetés

SZTÁRVILÁG

Meghan Markle a brit királyi család legnépszerűbb tagja Katalin és a királynő előtt

A királyi család legnépszerűbb férfitagja Harry herceg lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 11.

hirdetés

Meghan Markle-t tartják az emberek a brit királyi család legnépszerűbb tagjának, írja a Mirror egy egész világra kiterjedő felmérés alapján. A kutatás külön érdekessége, hogy nemrég csak a britekre koncentrálva készült hasonló felmérés, ahol viszont a szexbotrányba keveredett András herceggel együtt a legkevésbé népszerű tagjai lettek a királyi családnak.

A sussexi hercegné a világméretű felmérésben 14,5 százalékos eredménnyel végzett az élen, alig lemaradva tőle a család második legnépszerűbb tagja Katalin hercegné lett 14,4 százalékkal, míg a harmadik helyen II. Erzsébet királynő végzett 14,3 százalékos népszerűséggel.

Feleségével szemben valamelyest veszített kedveltségéből a sussexi herceg, bár Harry és Meghan közösen jelentették be az év elején, hogy kivonulnak a brit királyi családból. Még így is népszerűbb azonban bátyjánál, mivel a válaszadók 14,2 százaléka szimpatizál az időközben Los Angelesbe költöző Harryvel, Vilmos pedig ennél is hátrébb végzett a rangsorban.

A kutatást azután készítette az OnBuy, hogy II. Erzsébet bejelentette: Harry és Meghan nélkül képzeli el jövőre a szűk királyi családot. A fenségek közé már nem sorolja András herceget sem, aki az elmúlt hónapokban pedofil botrányaival és zavaros interjúival hívta fel magára a figyelmet.

hirdetés

A 94 éves királynő nemrég azzal az ötlettel állt elő, hogy a megújult család gyűljön össze egy közös fotó erejéig a windsori kastély lépcsőjén, ahova a koronavírus-járvány kitörésekor férjével önkéntes karanténba vonult.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk