hirdetés

SZTÁRVILÁG

Már ahhoz kis két csík kokain kellett az egykori Spice Girls-tagnak, hogy felkeljen

Drogozásról, öngyilkossági kísérletéről és szörnyű párkapcsolatáról is vallott Mel B az önéletrajzi könyvében.
Címkép: Wikipédia - szmo.hu
2018. november 18.

hirdetés

Brutally Honest, azaz Brutálisan őszinte címmel önéletrajzi könyvet írt magáról az egykori Spice Girl, Melanie Brown, azaz Mel B. volt ismert - írja a Daily Mail nyomán a 24.hu. Melanie olyan részleteket sem hagyott ki a kötetből, amelyek nem vetnek rá túl jó fényt. Megírta például, hogy

annak idején napi öt-hat csík kokaint is felszívott, hogy végig tudja csinálni az X-Factor forgatásait, ugyanis az ausztrál és a brit tehetségkutató zsűritagja is volt. Mint elmondta, már ahhoz is kellett neki két csík, hogy felkeljen.

"Szomorú, szánalmas ember voltam. A kokain eltompította a fájdalmam. Feldobott annyira, hogy képes legyek teljes fordulatszámon pörögni, és elfelejteni mindent a show-n kívül. Annyira mélyen voltam, hogy két héttel az X-Factor forgatásának kezdete után elkezdtem kokaint használni, hogy végig tudjam csinálni a műsort. Hogy kibírjam, hogy Stephennel élek, ami olyan volt, mint valami neurotikus klausztrofóbia" – írta Mel B a kötetben, melyek a Sun vasárnapi kiadásaiban jelennek meg folytatásokban.

Az említett férjével, Stephen Belafontéval tíz évig, 2007 óta voltak házasok, Melanie már a tavalyi, botrányos váláskor is beszélt arról, mennyire rossz volt a házasságuk, férje verte és fenyegette, a most megjelent könyvből pedig az is kiderült, hogy

komoly házipornó-gyűjteménye is volt róla.

hirdetés

A kötetben öngyilkossági kísérletéről is vall: 2014-ben, miután búcsúüzenetet hagyott gyerekeinek, közel kétszáz fájdalomcsillapítót vett be. Elájult, kórházba vitték, ahol lánya dühét látva eszmélt, hogy mégis muszáj túlélnie, beszélt Simon Cowell-lel, a műsorbeli mentortársával, és ragaszkodott hozzá, hogy a másnapi műsorban már jelen legyen annak ellenére, hogy mája és veséi súlyosan károsodtak a gyógyszerektől. Az X-Factor ekkor tartott a végső döntőknél, az utolsó előtti adásban Melt helyettesítették, másnap azonban tényleg színpadra állt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk