hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka: „Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyére hallgassunk az orvosok helyett”

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 22.

hirdetés

Azt is elmondta, hogy nagyon felidegesíti, amikor azzal szembesül, hogy a vírustagadók megkérdőjelezik az orvostudományt és azt állítják szakemberekről, hogy hazudnak.

"Hogy jön egy ilyen f.szfej, mint ez a sok vírustagadó barom, hogy megkérdőjelezi azokat az embereket, az elszántságukat, a rátermettségüket, meg az emberi mivoltjukat, hogy azzal gyanúsítsa őket, hogy ők kamuznak, meg nem tudom mit akarnak elérni ezzel. Hogy képzeli ezt valaki? Ez engem felháborít."

Egy néző aztán megkérdezte tőle, hogy Gődény visszahívta-e őt a sikertelen hívás után, mire a rapper elmondta, nem, és szerinte nincs racionális magyarázat arra, hogy miért nem, és igazából arra sincs, hogy miért hívná vissza.

"Vajon mi a f.szért nem hív vissza? Miért nem akar velem beszélni? Hagyjuk ezt, hogy ő nem kíváncsi erre. Akkor ne szerepelgessen! Itt az idő, itt lehetett volna szerepelni, miért nem szerepelt? Megmondom, miért, azért, mert gyakorlatilag az,

amit ő képvisel, az semmi más, csak egy lufi. Azt ki lehet pukkasztani bizonyos kérdésekkel. Alá lehet támasztani az ő elméletét körmönfont gondolatokkal, de valójában ez egy hekk, egy kamu"

- mondta, hozzátéve, hogy nem az volt a célja, hogy beszéljen Gődénnyel, hanem az, hogy a követői lássák, hogy a gyógyszerész hogyan védi meg az igazát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk