hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka: „Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyére hallgassunk az orvosok helyett”

A rapper szerint az, amit Gődény György képvisel, egy lufi, egy hekk, egy kamu.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 22.

hirdetés

Már tizenhetedik napja küzd a koronavírussal Majka, aki eddig majdnem mindennap élő videóban számolt be az állapotáról, és besszélt a vírussal, a járványkezeléssel kapcsolatos véleményéről.

Legutóbb például Gődény Györgynek szólt be, sőt fel is hívta, hogy tisztázzon vele pár dolgot.

Majka vasárnap ismét bejelentkezett a YouTube-csatornáján (még mindig a kórházból), és elmondta, hogy szombat reggel tesztelték újra, aminek még nem jött meg az eredménye, de nem biztos benne, hogy ez már negatív lesz, mert

még mindig nem érzi magát túl jól.

hirdetés

Azt is mondta, hogy hétfő reggel újabb CT-vizsgálaton vesz részt, annak eredményétől függ, hogy hazamehet-e a kórházból. Az első ilyen vizsgálat azt mutatta, hogy a tüdeje 6-8 százalékban volt begyulladva mind a két oldalon, később pedig már 10 százalékban.

"Nem értem, hogy ez az egész hogy alakulhatott ennyire durván nekem" - mondta.

Azt is hozzátette, hogy "széttépi a lelkét" ez a betegség, folyamatosan ingadozik a hangulata, és a folyamatos stressz is megterhelő számára.

Elmondta, hogy párja, Majoros Hajni nem járt ilyen rosszul, ő nem szorult kórházi kezelésre, otthon kellett gyógyszereket szedni, de az ő tüdeje is megbetegedett.

Újra szóba hozta dr. Gődény Györgyöt is egy kérdés kapcsán, akivel szerinte nem az a legnagyobb baj, hogy vírustagadó, hanem az, hogy "el akarja bagatellizálni a dolgot", és ezzel szerinte veszélynek tesz ki egy csomó embert, akik esetleg rá hallgatnak majd.

"Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyére hallgassunk az orvosok helyett, vagy azok az emberek helyett, akik a világot az elmúlt 50-60-80-100 évben próbálták mindig egyre jobbá tenni, és kigyógyítani azokból a betegségekből, amik egyébként itt voltak végig. Azt elfelejtük, hogy (...) ez a világ az elmúlt 100 évben nagyon sokat változott, nagyon sok minden történt, amitől sokkal biztonságosabb lett a világ mindenféle szempontból, egészségügyi szempontból pedig végképp"

- fejtette ki a véleményét.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk