/sztarvilag/majka-nagyon-nincs-jol-meg-legalabb-ot-napig-korhazban-kell-maradnia/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka nagyon nincs jól, még legalább öt napig kórházban kell maradnia

A sztár CT-eredményei rosszabbak lettek, mint várta, egyre nehezebben viseli a betegséget.
hirdetés

Hétfő este is jelentkezett videós Covid-naplójával Majka, aki több mint egy hete fertőződött meg koronavírussal, néhány napja már kórházban kénytelen pihenni, láthatóan és hallhatóan nem javul az állapota.

Legújabb videójában azt mondja,

„nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek CT-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. [...] Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban. A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok”

- mondja a rapper. Hozzáteszi, hogy egyszer már hazamehetett a kórházból, de újra vissza kellett térnie, mert állapota rosszabbodott, láza feljebb szökött.

„Egy kibaszott kórházi szobában vagyok, jakuzzi is lehetne itt, akkor is szarul érezném magam. Azt látom, nincsenek túl sokan az ápolók, az egészségüggyel semmi bajom, a gyógyszerekkel sem. Nem látom át, de nem láttam még olyat, hogy elfogyott volna egy gyógyszer” - válaszolt azoknak a kommentelőknek, akik szóvá tették, hogy jól láthatóan egy gazdagon felszerelt magánegészségügyi intézményben van.

hirdetés

„38,5 fokos lázzal jöttem be, egy hete itt vagyok, ember. Miért írtok ilyen faszságokat? Ugattok a politikusokra, a Müller Cecíliára. Az a veszélyes ebben, hogy van olyan, aki fél tüdővel átvészeli, én meg beszoptam”

- válaszolt őszinte kifakadással azoknak, akik szerint nem is igazán beteg, ha folyamatosan videózni tud.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk