hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka nagyon kiakadt azon, mire költi a pénzt a kormány karácsonykor

„Ugyan tényleg ezek voltak a legfontosabb dolgok most?” - teszi fel a kérdést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 26.

hirdetés

„Azt szeretném kérdezni, hogy most ez a 2020-as fantasztikus film melyik része?” - kezdte szombaton Facebook-posztját Majoros Péter, azaz Majka, aki azért méltatlankodott, mert szerinte a kormány közvetlenül karácsony előtt másra is költhette volna a pénz, mint amire tette.

„3 milliárdot kap felújításra egy hat éve átadott hiperszuper stadion. (??) Annyiból egy normális világban építeni is lehet egyet... A másodosztályban szereplő, 6 milliárdból épített, tavaly átadott Vasas stadion összesen 430 millió Ft-ot kapott üzemeltetésre. Kérem?”

- folytatja a felháborodást a rapper.

Arról mi is írtunk korábban, hogy a kormánypárti önkormányzatok komoly pénzekhez jutottak szenteste napján, míg az ellenzékieknek az iparűzési adó megfelezését követően ezután sem járt pénz.

Majkának egyébként nem csak a labdarúgás féktelen támogatásával van baja.

hirdetés

„A Hajdúnánás mellett épülő MotoGp-pálya 20 milliárdot csak legutóbb. (Egyébként 60 milliárdos a projekt, és az idén mar nagy részét, úgy tudom, megkapták.) Most ez komoly? Moto Gp??? MooootoooooDzsípí???? 6Mrd??” - fakad ki, majd magyarázatképp számokkal is kiírja a sportra szánt támogatásokat, összehasonlítva azzal a töredékkel, amit a zeneipar kapott. Végül összefoglalásképp hozzáteszi:

„Ezt 2020-ban, amikor világjárvány van... Ugyan tényleg ezek voltak a legfontosabb dolgok most?”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk