/sztarvilag/majka-felhivta-dr-godenyt-a-korhazbol-mert-szeretett-volna-valaszt-kapni-par-dologra/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka felhívta dr. Gődényt a kórházból, mert szeretett volna választ kapni pár dologra

'Most a Gődény arra hivatkozik, hogy azért nem hív vissza engem, hogy nem akar reklámozni, akkor azért kicsit megmosolyognám ezt az egész dolgot' - mondta a rapper.
hirdetés

Mint arról mi is folyamatosan beszámolunk, Majka is koronavírusos lett. Az állapota miatt kórházba került. A rapper a tünetek megjelenése óta a YouTube csatornáján rendszeresen beszámol arról, hogyan érzi magát, milyen kezeléseket kap és mit tapasztal a kórházban.

Egy korábbi bejelentkezésében kifakadt a vírustagadókra, és többek között dr. Gődényre is kiakadt. Akkor azt mondta: "Annyira elegem van az ilyen Gődény-féle idiótákból, hogy azt elmondani nem tudom... Én ezt a Gődény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide az intenzívre... Ha van a pucájába vér, jöjjön el ide hozzánk, és maradjon egy pár napot!" Majka felajánlotta, hogy betolat maga mellé egy ágyat, és odabent szívesen beszélget Gődény Györggyel. "Maszk nélkül persze, úgyse létezik szerinte ez a betegség, gyógyszer se kell neki."

A felkérésére nem érkezett válasz. Ezért Majka szombaton megpróbálta felhívni őt, de a hívását vagy nem fogadta, vagy valamiért foglaltat jelzett. Ezért a rapper - aki szerint nem valószínű, hogy szándékosan nem veszi fel a telefonját Gődény - újra a nyilvánosság előtt üzent neki.

"Hát én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény, az az igazság. Az, aki ott hívott, az én vagyok, ezen a telefonon... Arra szeretnélek kérni, hogy hívjál fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol elmondtad, hogy micsoda ember vagyok - ha tényleg így volt, ahogy állítják itt, hogy raplizok, meg minden.

hirdetés

Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, azért azt gondolom, hogy tudunk mi értelmesen is beszélni"

- mondta Majka a kamerába.

"Tegnap üzentem neki, most megpróbáltam hívni telefonon, most már azért csak csinálhatna valamit. Hogy most a Gődény arra hivatkozik, hogy azért nem hív vissza engem, hogy nem akar reklámozni, akkor azért kicsit megmosolyognám ezt az egész dolgot.

Ha a Gődénytől kellene nekem ingyenreklámot kapnom, azért, hogy valaki beszéljen rólam, akkor azért picit úgy érezném magam, hogy valamit nagyon elrontottam az életben"

- tette hozzá.

Lapozz a folytatásért és a videóért:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk