hirdetés

SZTÁRVILÁG

Majka 2020-ról: „Elvette a munkámat és megkoronázta az évet, hogy elkaptam ezt a fost”

A rapper szerint egy pozitív dolog történt, hogy megtanultuk, – bármilyen – járvány esetén érdemes maszkot viselni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 25.

hirdetés

Mint arról mi is hírt adtunk, a hazai zenészek, színészek és sportolók közül is sokan elkapták a koronavírus-fertőzést. Majka a YouTube-on naponta mesélt arról, hogy milyen tünetei voltak, milyen kezeléseket kapott, mit tapasztalt a kórházban, és a véleményét is megosztotta a járvánnyal és az oltással kapcsolatban.

Most a Telex.hu hét hírességet - többek között műsorvezetőt, színészt, egyetemi professzort - kérdezett arról, hogyan vészelték át a vírust és az egész 2020-as esztendőt.

Majkát is megszólaltatták. A rapper keményen beszélt a járvány okozta helyzetről:

"Semmi pozitívuma nincs. Elvette a munkámat, egész évben nem dolgoztam. Egyetlen egy koncertem volt... Megkoronázta az évet, novemberben meg elkaptam ezt a f*st".

Azt is elárulta, hogy hat hét után először megy el gyalogolni. Eddig 10 km-t futott, közben énekelt, ezzel edzette a tüdejét. Ehhez képest most gyalogolni fog.

hirdetés

Ma már mindenkinek van ismerőse, rokona, aki elkapta a covidot - mondta. Egyetlen pozitívumként azt említette, hogy megpróbáltuk az ázsiai egészségügyi szabályokat valahogy becsempészni. Mert ha bármilyen járvány van, akkor az emberek megtanulták, hogy maszkot kell viselni. Bízik benne, hogy ez a viselkedés megmarad nálunk, mert nem lenne baj, ha pl. az influenza-járvány idején viselnénk maszkot.




hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk