/sztarvilag/magyarul-tanul-gabriela-spanic-a-tv2-tancos-musoranak-legnagyobb-sztarja/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Magyarul tanul Gabriela Spanic, a TV2 táncos műsorának legnagyobb sztárja

Műsorbeli táncpartnere, Andrei Mangra tanítja a nyelvünkre a világszerte ismert színésznőt.
hirdetés

Október 10-én indul a TV2 új showműsora, a Dancing with the Stars, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak majd színpadra hétről hétre. Egyedülálló módon azonban itt

a magyar sztárok mellett egy világhírű külföldi versenyző is lesz: Gabriela Spanic venezuelai színésznő, aki olyan népszerű telenovellákkal szerzett ismertséget világszerte, mint a Paula és Paulina vagy A szerelem foglyai.

Spanic már jóval a műsor bejelentése előtt, teljes titokban érkezett Magyarországra, ráadásul nem is egyedül, hiszen a fiát is magával hozta.

"Boldog vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek Budapesten. Imádom a magyarokat, imádom az ételeiket, imádok mindent. (...) A fiam a Zoomon keresztül tanul, de ő is beleszeretett Budapestbe. Azt mondja, 'anya, maradjunk itt, itt akarok élni'. Igazán boldog itt. Mindketten nagyon boldogok vagyunk, és nagyon élvezünk itt mindent"

- mondta a műsor oldalán megjelent bemutatkozó videóban.

hirdetés

A színésznő szerda reggel a Mokkában vendégeskedett táncpartnerével, Andrei Mangrával, és már a beszélgetés elején kiderült, hogy

néhány szót már magyarul is tud mondani. A műsor szlogenje és a "sziasztok, magyarok" már egész jól megy neki.

Az erdélyi származású Andrei elárulta, hogy a műsorra való felkészülés mellett magyarul is tanítja Gabrielát, de nagy kihívás, mert a spanyol nagyon más, mint a magyar nyelv.

Forrás: nlc.huhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk