/sztarvilag/luxus-vivien-lakodalom-hazassag-eskuvo-kek-ruha/
hirdetés

Ebben a gyönyörű kék ruhában ünnepelt lagzijában Luxus Vivien

De nem csak egy ruhát viselt a nagy napon.
hirdetés

Hétvégén ünnepelte meg házasságát Vasvári Vivien, aki egy héttel korábban, július 15-én mondta ki az igent párjának. Míg az egyházi esküvőt Budapesten tartották, és a menyasszony még a rajongóit is meghívta rá, addig a polgári szertartás és a lakodalom Nyírtasson zajlott a család és a barátok részvételével.

Luxus Vivien a készülődéskor több információt is megosztott már a nagy napról, képeket viszont eddig még nem tett közzé közösségi oldalain.

Néhány vendég viszont már posztolt közös fotót a menyasszonnyal, aki a polgári esküvőn egy virágmintákkal díszített fehér ruhát, a lagzin pedig egy halványkék ruhát viselt.

Vivikém! Hát ezt a napot is megéltük, hogy pont Én az esküvődön lehetek és gratulálhatok! Remélem tisztába vagy vele, hogy a következő az enyém lesz (bár még én se tudom kivel?) , és TE IS ott fogsz ülni és TE IS gratulálhatsz ennyi év után! Sok Boldogságot Tökfej!❤️? @vasvarivivien

1,272 Likes, 5 Comments - N O V O D O N S Z K I M Á R K (@marknovodonszki) on Instagram: "Vivikém! Hát ezt a napot is megéltük, hogy pont Én az esküvődön lehetek és gratulálhatok! Remélem..."

hirdetés

@vasvarivivien #fecsó #wedding #mik #love

255 Likes, 2 Comments - T Ó T H Z O L K Ó (@tothzolko) on Instagram: "@vasvarivivien #fecsó #wedding #mik #love"

Sok Boldogságot Drága Vivushom & Fecsoo?

305 Likes, 3 Comments - Berni ?♒Anyácska???Medox?? (@bbernix) on Instagram: "Sok Boldogságot Drága Vivushom & Fecsoo?"

A luxusfeleség már korábban elárulta, hogy több ruhával készül a menyegzőre, és képeket is mutatott a darabokról. Végül ebben ünnepelte meg házas életének első napját:

Minden nap ruhàkat próbàlnèk a @dioraszalon -ban szivem szerint ?? Nem tudok dönteni, mindegyik ruha gyönyörū!?Istenem de vàrom... màr csak 3 hèt ès kimondom a boldogító Igent ❤️????❤️#wedding#dioraszalon#hungary#Budapest#love#vasvarivivien#luxusesküvō#jègkèk#nicolespose#dream#àlomesküvō ?

nullhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk