hirdetés

Luxus Vivien: egy jó szilveszteri bulit nem lehet megúszni 10 millió forint alatt

A luxusfeleség idén Dubaj helyett Nyíregyházán tölti az év utolsó éjszakáját, de nem volt ez mindig így.
Címkép forrása: Instagram - szmo.hu
2017. december 31.

hirdetés

A Feleségek Luxuskivitelben sztárja nemrég még a Maldív-szigeteken nyaralt, szilveszterezni pedig Dubajba készült, de ez végül nem jött össze. Ahogy a Blikknek nyilatkozta: szervezési gondok jöttek közbe, így csak januárban utazik majd oda egyik barátnőjével vásárolgatni.

"Nyíregyházán ünneplünk a szűk baráti körrel, de hagyományosan utazni szoktam ilyenkor. Voltam már barátokkal síelni, de a legjobb bulik Miamiban és Dubajban voltak" – mesélte.

Elmondása szerint Amerikában egy ötcsillagos tengerparti hotelben töltötte a szilvesztert, ami igazi VIP-buli volt sztárfellépőkkel, és nem lehetett megúszni 10 millió forint alatt.

Néhány részletet is elárult: "Egyes hotelekben és éttermekben 8-9 fogásos gourmet vacsorát kínálnak, innen mennek át a fiatalok partihelyekre, ahol mindig sztár-DJ vagy -fellépő gondoskodik a hangulatról. A Cavalli Clubban – ha nincs szilveszter vagy karácsony – akkor is 5 millió forintból jön ki az asztalfoglalás, amiben kétfős vacsora és néhány ital van benne. A koktélok 30 ezer forintba kerülnek"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk