A Rovatból
hirdetés

Lelki terror: az X-Faktor versenyzője, Arany Timi retteg mostohaapjától

Az erőszakos férfi rengeteget bántotta Timit és édesanyját. Az aranytorkú énekesnő attól is fél, hogy az X-Faktor stúdiójában is felkeresi őket az agresszor.
Címkép: RTL Klub - szmo.hu
2018. december 01.


Link másolása

Bár a színpadon mindig mosolyog az X-Faktor versenyzője, Arany Timi , a fiatal lány nehéz éveket tudhat a háta mögött. Édesanyjával, Szilviával egyik napról a másikra kellett új életet kezdeniük, amikor elmenekültek az anyukája exe elől.

"Már több éve annak, hogy egyik napról a másikra elköltöztünk a vidéki nagyvárosból, ahol előtte éltünk. Imádtam ott lakni, sokkal jobban szerettem, mint azt, ahol most vagyunk" – mesélte a Blikknek Timi.

"Anyunak volt egy párja. Már a kapcsolatuk sem volt jó. A férfi agresszív volt, lelki terrorban tartott minket, folyamatosak voltak az atrocitások, ezért anyu úgy döntött, véget vet a kapcsolatnak. Ezt azonban ő nem fogadta el" – mondta az énekesnő, de itt nem ért véget a dolog. A férfi aljas dolgokat követett el Timi édesanyjával szemben: például kiszúrta a kocsijának a kerekeit, valamint pillanatragasztót csöpögtetett a zárba, ezért nem tudtak elmenni otthonról Timiék.

"Féltünk anyuval, mert tudtuk, hogy soha nem lesz vége ennek az egésznek."

"Menekülnünk kellett. Már mindegy volt, hogy hova, csak minél messzebb onnan. A volt szomszédainknak a mai napig nem mondtuk el, hogy pontosan hova költöztünk, mert nem akarjuk, hogy anyu exe megkeressen minket. Félünk attól, hogy elölről kezdődik az egész" – árulta el Timi.

Bár mindennek már három éve, a versenyző s édesanyja még mindig nem zárhatta le ezt a rémálmot.

"Van bennem félelem amiatt is, hogy a műsor miatt most megkeres, és odajön mondjuk a stúdióhoz, de biztos vagyok benne, hogy az RTL Klub nem hagyná, hogy bármi baj történhessen" - mondta Timi.

"A székházban szigorú beléptetőrendszer van, sőt a stúdióba is csak az előre regisztrált nézők mehetnek be, ezt ellenőrzik, ahogyan a csomagokat is" – válaszolta a Blikknek az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága arra a kérdésre, hogy milyen óvintézkedéseket tesznek annak érdekében, hogy az énekeseket ne érhesse atrocitás.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: