hirdetés

SZTÁRVILÁG

Leleplező könyvet írt Meghan Markle-ről a saját nővére

A féltestvér a teljes igazságot ígéri a sussexi hercegnéről és a családjáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 03.

hirdetés

Újabb könyv készül Meghan Markle-ről: a 330 oldalas kötet szerzője Samantha Markle, vagyis a sussexi hercegné nővére, aki azt ígéri, hogy felfedi - az eddig rejtett - teljes igazságot a családjukról.

„A dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek látszanak, és az igazság néha furcsább, mint a kitaláció"

- mondta az író a Sunnak.

A most 56 éves Samantha a 76 éves Thomas Markle legidősebb lánya. Mindig is féltestvére, Meghan kritikusa volt, a hercegnét egyszer „sekélyes társadalmi felkapaszkodónak” nevezte.

A 39 éves Meghan „abszurdnak” minősítette a könyvben szereplő állításokat, és azt mondta, hogy féltestvére alig ismeri őt.

A nővér négy éve kezdte el megfogalmazni az emlékiratait, Meghan állítólag sírva fakadt, amikor először hallott a készülő könyvről.

Az egyik bennfentes azt mondta:

hirdetés
"A könyv a szigorúbb rágalmazási törvények miatt soha nem lesz kapható Nagy-Britanniában, de az interneten az egész elérhető lesz majd."

Samantha korábban modell és színésznő volt, és évek óta nem beszélt féltestvérével, Meghannel, akit azzal vádol, hogy elhagyta az édesapjukat, Thomast.

A hercegné és apja pere egyébként még nem fejeződött be, a legfelsőbb bíróság is meghallgatja majd őket, miután az apa nyilvánosságra hozta a lánya egy korábbi levelét a sajtóban.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk