/sztarvilag/leendo-gyerekei-anyjat-keresi-dobrady-akos/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Leendő gyerekei anyját keresi Dobrády Ákos

A zenész bízik abban, hogy az új év új kapcsolatot is hoz.
hirdetés

A Borsnak nyilatkozott a TNT frontembere, aki elmondta: minden vágya, hogy végre édesapa legyen, és reméli, hogy ez az év szerelmet és családalapítást hoz számára. Addig pedig a szép, új, budai otthonuk felhúzásán ügyködik.

Az énekes és Iszak Eszter ősszel szakítottak, - erről is mesélt az énekes:

"Volt egy-két dolog, amin nem tudtunk változtatni, és ami nem jelentett garanciát arra, hogy egyfelé mutat az életünk és hosszú távon működőképes lesz a kapcsolatunk. Igyekeztünk megmenteni az éveinket, de végül feladtuk – mesélte a lapnak Ákos, aki azt is elmesélte, hogy az új szerelmet új otthonban várja.

"Belefáradtam az ingázásba, a munkám ugyanis sokszor a fővároshoz köt. Aranyhegyen vettem egy telket, ott építkezem. Ez az idei fő projektem a két produkcióm, a TNT és a Kicsi Gesztenye Klub mellett - részletezte a zenész.

"Régóta szeretnék apuka lenni, és a koromból adódóan ez mára nagyon időszerű. Reménykedem benne, hogy az új év elhozza az igazit, aki a gyermekeim anyja lehet. Abszolút komoly kapcsolatban, családalapításban gondolkodom" - tette hozzá Dobrády, aki elmondta, hogy neki nem fontos a papír, de leendő párja miatt akár a házasságot is bevállalná.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk