SZTÁRVILÁG

Lady Gaga kitálalt - nyíltan beszélt arról, mit tett az életével a nemi erőszak

Fontos ügy miatt választott férfiöltönyt az ELLE eseményére.

Link másolása

Nemrégiben került a mozikba Lady Gaga első filmje, a Csillag születik, melyben az énekesnő megmutatta, hogy színésznőként is tökéletesen helytáll. A sztár legutóbb az ELLE's Women in Hollywood eseményén jelent meg, ahol hosszas beszédet szentelt egy személyes, ám nagyon fontos témának.

Gaga a ruhák próbálgatása során döbbent rá, miről is szeretne beszélni - bár a tervezők habos-babos, szuper szexi estélyiket ajánlgattak neki, végül egy oversized férfi öltönyre esett a választása.

Az énekesnő kifejtette, hogy több szeretne lenni, mint egy gondosan felöltöztetett és kisminkelt próbababa, és ebben a karakteres, erőt sugárzó ruhában végre felhívhatja a figyelmet a tényre, hogy nőként is képes kiállni magáért, és határozott véleményt közvetíteni a közönség felé.

Az énekesnő úgy döntött, ezúttal nyíltan beszél egy olyan problémáról, ami még mindig tabunak számít a társadalomban, holott emberek millióinak okoz szenvedését napi szinten.

Günün stil ilhamı oversized #MarcJacobs takımıyla Lady Gaga'dan! ? #lookoftheday #ladygaga #styleinspo

40 Likes, 1 Comments - InStyleTurkiye (@instyleturkiye) on Instagram: "Günün stil ilhamı oversized #MarcJacobs takımıyla Lady Gaga'dan! ? #lookoftheday #ladygaga..."

Lady Gaga élete gyökeresen megváltozott, miután 19 éves korában nemi erőszak áldozatául esett. Éveken keresztül szégyellte a történteket és hallgatott róluk, mikor pedig végre megtörhetett volna a jég, újabb falakba ütközött. Környezetében senki sem ajánlotta fel támogatását, így Gagában csak erősödött a szégyenérzet és a kiszolgáltatottság érzete.

Pár év elteltével egy súlyos izomfájdalommal járó betegséget, fibromyalgiát diagnosztizáltak nála, emellett depresszióval, szorongással és étkezési zavarokkal küzdött - ekkor szembesült vele, hogy a társadalom továbbra is szőnyeg alá söpri a mentális egészségügy kérdését. Gaga céljául tűzte ki, hogy szembeszáll az elnyomó, gyakran patriarchális társadalmi magatartással, és felhívja az emberek figyelmét a tabuként kezelt problémákra.

"Az az álmom, hogy egy napon minden iskolában pszichológus vagy terapeuta segítse a diákokat, és mindannyiunk segítségkérését meghallják. Emeljük fel a hangunkat. Tudom, hogy sokan vagyunk, legyünk hangosabbak! És nem csak mi, nők, hanem minden emberi lény. Vannak jó emberek a világon, kérjük meg őket, hogy fogják a kezünket. (...) Azért fogunk küzdeni, hogy eljöjjön az igazság férfiak és nők számára egyaránt, függetlenül a nemi identitásunktól. (..) Imádkozom, hogy hallgassunk egymásra, higgyünk és jobban odafigyeljünk a környezetünkre. Nyújtsunk segítő kezet. Legyünk mi az erő a változásban!" - fejtette ki az énekesnő.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk