SZTÁRVILÁG

L.L. Junior a Nyerő Párosról: „Továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk”

A zenész és felesége, Körtvélyessy Kinga sokáig megállíthatatlanul menetelt a játékban, az utolsó napokban ugyanakkor alább hagyott a lendület, és végül a döntő előtt estek ki. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

Link másolása

L.L. Juniornak és feleségének, Körtvélyessy Kingának szinte mindenből kijutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. A pár nagyon sokáig megállíthatatlanul menetelt előre a jól felépített tétrakásoknak és annak köszönhetően, hogy a játékokban is nagyon jól teljesítettek. Az utolsó napokban ugyanakkor alábbhagyott a lendület, végül egy hajszállal a döntő előtt estek ki, így ők lettek az idei évad negyedik helyezettjei. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

- Nagyon sok minden történt veletek a Nyerő Páros alatt. A műsor során voltatok nagyon fent és nagyon lent, de konfliktusokból sem volt hiány. Hogyan éltétek meg mindezt?

- Nagyon izgalmas volt ez a műsor, minden percét imádtuk. Egy életreszóló kalandban volt részünk.

A legjobb élmény egyébként az volt, amikor 40 méter magasban kellett játszani. Igaz, aznap estünk ki, de még az sem érdekelt, annyira imádtam, tele voltam élményekkel, érzelmekkel a feladat után. Ez egy olyan élmény, amit akár még az unokáimnak is mesélni fogok. De a műsor során valóban sok volt a feszültség is, viszont ez az egész megtanított minket arra, hogy az egyetlen állandóság a változás.

Minden körülmény, minden viszony szinte óránként változott.

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Nektek főként Molnár Gusztávékkal voltak konfliktusaitok. Miért alakulhatott ez így szerinted, nem találtátok meg a közös nevezőt?

- Gusztiékkal más az értékrendünk, mást hoztunk otthonról. Az is fontos, hogy mindenki máshogy kezeli a konfliktusokat, máshogy működik stresszhelyzetben.

Én főként azokkal találtam meg a közös hangot, akikkel tudtam azonosulni, akikben láttam a méltó partnert. Csuti volt az egyik ilyen. Szerettem volna végigvinni velük a műsort, de ez sajnos nem így lett.

Gusztiékkal egyébként végül nevetve váltunk el, hiszen ők ránk szavaztak, amikor a veszélyzónába kerültünk, és velünk akarták végigcsinálni a játékot.

- Volt olyan, akiben esetleg csalódtál a műsort visszanézve?

- Nem, bár az nagyon rosszul esett, amikor láttam, hogy a hátam mögött alkotóemberként tudatlannak neveztek. De egyébként szinte mindenkitől olyan üzeneteket kaptam, hogy nagyon benézték a dolgokat, és utólag, a műsort látva megértettek minket.

- Így utólag már változtatnál valamin?

- Szerintem nem, semmin nem változtatnék. Mondjuk, talán egy kicsit lazábban venném a dolgokat.

- Mi volt számotokra a legnehezebb?

- Kinga talán egy kicsit nehezebben tud veszíteni, lassabban dolgozza fel a kudarcélményeket, én igyekszem nevetni és lapozni.

A konfliktushelyeztek nyilván nehezek voltak, de ezt is próbáltuk a helyén kezelni. Viszont, amikor már tényleg olyan dolgok hangzottak el, amik az én értékrendembe nem fértek bele, vagy amikor betámadtak, akkor persze ki kellett állnom magunkért, a feleségemért, és Kinga is anyatigrisként védett meg, ha rólam volt szó.

- Szinte az egész műsor alatt az élen voltatok, a végére viszont mintha elfáradtatok volna, a játékok sem sikerültek.

- Nem fáradtunk el, ez inkább csak a sors keze volt. Egyszerűen azokban a játékokban nem jeleskedtünk: volt, hogy félreértettem a feladatot, a pókeres játékot például nagyon benéztem, Kingának pedig nehezen ment az a fizikai feladat, amikor a csúszós lépcsőn kellett felmászni. De ezzel semmi gond nincs, ettől még azt gondolom, hogy nyertünk.

- Azt többször is említetted, hogy szeretnéd megnyerni a játékot, de végül a döntőbe sem kerültetek be. Ez hogyan érintett?

- Én továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk. Egyrészt, mert nagyon sok hétköznapi lány, asszony tudott azonosulni Kingával, az ő problémáival, ami sokaknak segíthetett, másrészt, pedig én is meg tudtam mutatni magam. Nagyon sok támogató, biztató üzenetet kapok. Azt gondolom, hogy azoknak a szemében is tudtam fordítani, akik eddig negatív véleménnyel voltak rólam.

- A műsorban még teljesen úgy tűnt, hogy Kingával minden rendben van köztetek. Azóta viszont többször is lehetett olvasni arról a sajtóban, hogy szétmentetek. Mi a helyzet most veletek?

- Kingával közös megegyezéssel külön költöztünk, de dolgozunk a kapcsolatunkon.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”