/sztarvilag/kylie-jennerre-raijesztettek-a-trollok-most-megis-ujra-kislanyarol-posztol/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kylie Jennerre ráijesztettek a trollok, most mégis újra kislányáról posztol

Korábban azt mondta, nem tesz fel több képet Stormiról.
hirdetés

Nem kis meglepetést okozott, amikor néhány héttel ezelőtt Kylie Jenner minden fotóját törölte kislányáról, Stormi Webster-ről, majd egy kommentjében elárulta, hogy jó ideig nem szándékozik új tartalmat posztolni csemetéjéről. A kifakadás okát egészen eddig homály fedte, mindenesetre már akkor is sejtettük, hogy Kylie nem bírja sokáig az Insta-megvonást.

A közösségi média koronázatlan királynője ezennel visszatért, és nem csak magáról, hanem végre Stormiról is újabb fotót töltött fel Snapchatjére. Az elsőn édesanyja ágyán alszik a kisbaba, a másodikon pedig Kylie mellkasán pihen, és a jelek szerint senki és semmi nem zavarhatja meg a nyugalmát.

A valóságshow-sztár továbbra sem nyilatkozott korábbi eltűnéséről, azonban egy barátja elárulta a The Sun-nak, hogy Kylie a rosszindulatú trolloktól szerette volna megóvni csemetéjét. A híresség posztjai alá rengeteg felháborító és ijesztő komment érkezett - egyesek csúnyának nevezték Stormit, mások pedig az elrablásával "viccelődtek" - , így Kylie szinte sokkos állapotban törölte le korábbi képeit. Azonban úgy tűnik, azóta helyreállt a rend és a sztármama is megnyugodott, hamarosan újabb fotósorozatokat láthatunk kislányáról.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk