hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulka Jánostól volt terhes Lang Györgyi

„Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk” – jegyezte meg nevetve a Pa-dö-dő énekesnője.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 09.

hirdetés

Az énekesnő és a színész megdöbbentő őszinteséggel beszélt a Propaganda című műsorban a több tíz évvel ezelőtti szerelmükről, és mint kiderült, Lang Györgyi várandós volt Kulka Jánostól - írja a HVG.

A TV2 műsorában elmondták, hogy még Szegeden ismerkedtek meg gyerekként, mivel mindkettejük édesapja híres orvos volt. Akkor még nem voltak egymásnak szimpatikusak, azonban később egy osztályba kerültek a Színművészeti Főiskolán, ahol összejöttek.

Lang Györgyi szerint szerelmesek és barátok is voltak, Kulka János inkább barátságra emlékszik. A színmű után Pécsre mentek dolgozni, ahol egy évig együtt is laktak - mesélték.

"Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék. Tehát ilyen jól éreztem" - mondta Lang Györgyi Till Attilának.

Ezen a ponton Kulka azt mondta: "Szörnyű volt, terhes voltál". Lang Györgyi Till Attila kérdésére megerősítette, hogy várandós volt Kulka Jánostól.

hirdetés

"Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk" – jegyezte meg nevetve Lang Györgyi.

Kulka János elmondta, hogy szégyelli magát, Lang Györgyi szerint azonban ezen már nincs mit szégyellni, mivel barátság lett a kapcsolatukból. Barátságuk azóta is tart, a kerekesszékben élő énekesnő és a stroke után lábadozó színész hetente többször is találkozik egymással.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk