SZTÁRVILÁG

Kulka János: „Két személyiség el bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa”

A színész azt mondta, nagyon más lett a sztrókja óta, és tudja, sohasem fog meggyógyulni.

Link másolása

Úgy érzi, más ember lett, és mások is máshogy viszonyulnak hozzá - mondta Kulka János a Nők lapjának adott interjújában.

Azt mondta, sírt, amikor felkérték A játszma című film főszerepére, amit Köbli Norbert forgatókönyvíró direkt rá írt.

"Soha nem fogok meggyógyulni, tudom. Mégis...hiányzott a szereplés"

- mondta, hozzátéve, hogy a forgatókönyvíró rövid mondatokat adott a kém karakterének, hogy a színész tudjon beszélni.

Elmondása szerint Köbli Norbert csupán két találkozás után megérezte, hogy mire képes ő, "fogta a rezgéseit", ezért csodálatos embernek tartja. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy úgy érzi, az emberek másképp bánnak vele, mint korábban: nagyobb távolságot tartanak tőle, és míg régen simán hozzászóltak és letegezték, most már alig szólítják meg, akkor is magázzák. Szerinte ez azért van, mert nem tudnak vele mit kezdeni, nem mernek vele beszélgetni, ezért inkább közömbösek vele. Pedig ő néha szívesen beszélne arról, ami vele történik. Most már ugyanis nem szereti magát.

"Annyira más lettem. Mintha két ember volnék. Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa. Én vagyok. Nem én vagyok. Nem szeretem állapot"

- mondta.

Mint mesélte, napjai egyhangúan telnek, könnyen elfárad, és úgy érzi, eluralkodott rajta a depresszió. A színészet és a családjával töltött idő az, ami felvidítja, meg néhány barát, akik kitartanak mellete. Ilyen például Csákányi Eszter, Schell Judit és Lang Györgyi, akit a sorstársának hív, és akihez hétvégenként átmegy főzni, Györgyi pedig segít neki kimászni az egyhangúságból.

A színész cáfolta, hogy minden szerepét lemondta. Nemrég ugyanis a Trojka Színházi Társulás azt közölte, hogy Kulka határozatlan ideig nem lép színpadra "megromlott egészségi állapota miatt". Most azt mondta, hogy csak a Trojkában játszott szerepét adta vissza, az Árvácska című darabban viszont továbbra is játszik, sőt novemberben egy nap kétszer is színpadra lép a Radnóti Színházban. A játszmán kívül pedig egy másik filmben is szerepel majd, amiben a főgonoszt alakítja.

Ezen felül egy másik izgalmas projekten is dolgozik. Még a sztrókja előtt elkezdett egy lemezt Tövisházi Ambrussal, fél éve pedig visszatértek rá, így hamarosan meg is jelenik.

Forrás: Blikk, hvg.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”