/sztarvilag/kulka-janos-elo-adas-interju-atv-egyenes-beszed-beszedzavar-afazia-logopedus-gyogyulas/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulka János először szólal meg élő adásban betegsége óta

Bár előre felvett interjút már adott, élőben most először hallhatjuk a beszédzavarral küzdő művészt, aki több mint két éve kapott sztrókot.
hirdetés

Ma este fél nyolc után, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hallhatjuk először élőben Kulka Jánost. Ahogy arról mi is beszámoltunk, betegsége óta a legelső televíziós interjúját az Rtl Klub Fókusz című műsorának adta, ahol bejelentette, hogy soha többé nem áll színpadra.

Ott viszont még felvételről beszélt, ma este pedig élőben - igaz, a jelenleg még beszédzavarral küzdő színészt ide is elkíséri klinikai logopédusa, Varga Sarolta.

A színész, akiért 2016 áprilisában történt sztrókja óta egy ország szorít, már képes mondatokat formálni. A beszédzavar, amely fennmaradt nála, csak rengeteg türelemmel gyógyítható, de Kulka állapota mára nagyot javult. Nagyon sokat segített az éneklés - a művész által korábban előadott dalokat, például Leonard Cohen "Halleluja" című slágerét rendszeresen meghallgatták együtt logopédusával, majd a művész már el is tudta újra énekelni.

ÉLŐBEN:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk