hirdetés

Kórházban készült fotókat osztottak Kulcsár Edináék a kis Medoxról

Még a műtőasztalon elkészült az első családi fotó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 20.

hirdetés

Megszületett Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Szabó-Kulcsár Medox. A picit császármetszéssel segítették a világra pár napja, de az újdonsült szülők csak ma osztották meg a hírt a nagyvilággal. Viszont panaszra semmi oka nem lehet a szépségkirálynő követőinek, akik egyébként már tűkön ülve várták a kicsi érkezését, hiszen már most több fotót is láthatunk a kicsiről és a családról is.

Csuti osztotta meg az első fotót a piciről és a Stroy magazinban is megjelent pár fotó a kis családról. Edina az Instagramján nemrég közzétette az első közös fotójukat, ami még a műtőasztalon készült. De Edina anyukája is bent volt a szülésnél, így ő is készített néhány fotót még a kórházban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️Az első közös képünk❤️ Rengetegen gratuláltatok privát üzenet formájában, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk.? Különböző okokból kifolyólag nem tudtuk veletek azonnal megosztani a legnagyobb örömünket, amit mi is rettenetesen sajnálunk, de szerencsére ez nem volt ráhatással arra, hogy egy csodálatos és egészséges kisfiunak tudtam életet adni.❤️❤️❤️ Sokan írtátok, hogy biztos valamilyen újságban fog megjelenni a hír. IGEN! Ez így is történt. A közszereplők elég jelentős százalékát éri az a megtiszteltetés, hogy felkérik őket, hogy ilyen-olyan megjelenésekben legyenek partnerek, főleg akkor ha azt látják, hogy bizonyos hír nagyon is megmozgatja az embereket. Medox esetében ez így is történt. ?? Nem gondolom, hogy a magazinok valamilyen mumusok lennének. Pont ezeknek a lapoknak köszönhető, hogy Ti, vagy akik kíváncsiak a részletekre, azok maradéktalanul informálódni tudnak. A mi esetünkben a ma megjelenő Story magazinban találjátok a részleteket. Mégegyszer köszönjük a sok gratulációt és a megértést. NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!????❤️

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️❤️❤️ #nagymamalettem #medox

hirdetés

Jakab Krisztina (@krisztinajakab_photography) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk