SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina: „Ennyire tartósan ilyen mélyen én még nem voltam, mint az elmúlt időszakban”

Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Párosban mondták el, hogy válságba került a házasságuk. Edinával most arról beszélgettünk, szerinte hol csúsztak el a dolgok, és mostanra sikerült-e rendezniük a kapcsolatukat.

Link másolása

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában nyíltan beszéltek arról, hogy válságba került a házasságuk, de szeretnének javítani a kapcsolatukon, ezért is vállalták a műsort. Edinával most többek között arról beszélgettünk, szerinte hol csúsztak el a dolgok, miben segített számukra a Nyerő Páros, és azóta sikerült-e rendezniük a kapcsolatukat. De a sikeres üzletasszony arról is mesélt, milyen élményei voltak a műsorral kapcsolatban, kikben csalódott, és csinálna-e bármit máshogy.

- Már a műsor legelején őszintén elmondtátok, hogy válságba került a házasságotok, és azért jöttetek, hogy megmentsétek a kapcsolatotokat. Hol csúsztak el a dolgok szerinted?

- Ez nagyon összetett, elég sok minden közrejátszott. 2020 márciusában kezdődött a járvány, én akkor voltam várandós a második gyermekünkkel. Ninát április végén hoztam a világra és nehezen éltem meg a korlátozásokkal járó nehézséget, ami a szülésemet illeti. A járvány abból a szempontból is érintett minket, hogy nagyon sok vállalkozásunk van, és abban az időszakban a bevételünk nulla volt, a kiadásaink viszont nem csökkentek. A legnehezebb pedig az volt, hogy megóvjuk az alkalmazottaink munkáját, akiknek a megélhetése rajtunk múlt, ez nagyon nagy felelősség. Én mindezt várandósan csináltam végig, tele bizonytalansággal és félelemmel. Nagyon aggódtunk a családtagokért is, minden olyan kilátástalan volt. Közben építkeztünk, de nagyon lassan haladtunk, minden csúszott. A közösségi médiában is rendre kaptam támadásokat ebben az időszakban. Illetve a kislányunkkal kapcsolatban nagyon sok dolog más volt, mint Medivel. Ninának rengeteget fájt a hasa, nagyon sokáig nem aludt, pavor alvászavara volt. Amikor egy anya tehetetlen, akkor nagyon ki tud borulni. Senkinek sem kívánom azt, amit én akkor átéltem. Kialvatlanok voltunk, Csuti is ingerültebb volt a szokásosnál, többször veszekedtünk. Még az is baj volt, hogy mondjuk a majonézt miért a hűtő bal oldalára teszed, miért nem a jobbra. Ilyen apróságokra is ugrottunk mindketten.

- Volt, amikor azt mondtátok, hogy itt a vége, szakítsunk?

- Többször is, sajnos.

Körülbelül idén tavasszal volt a csúcspontja ennek az egésznek, aztán kezdtek kicsit rendeződni a dolgok kettőnk között. Amikor már jött a Nyerő Páros, akkor nem mondom, hogy jól voltunk, de addigra ez a nagyon feszült helyzet már enyhült.

- Miért döntöttetek úgy, hogy ennyire nyíltan beszéltek a problémáitokról?

- Teljesen magunkat szerettük volna adni, felvállalni, milyen gondokkal küzdünk, mert problémái mindenkinek vannak. A műsorral kapcsolatban pedig azt éreztük, hogy egy mentsvár lehet számunkra, mivel a szerelemre koncentrál, olyan feladatokat kapunk, amelyek által mi is közelebb érezhetjük magunkat egymáshoz.

Nem az volt, hogy nem szerettük egymást, hanem egész egyszerűen az elmúlt másfél évünk nem arról szólt, hogy egymásra figyeljünk. Eltávolodtunk egymástól Csutival, a láng nemhogy lejjebb ment, de majdnem ki is aludt. Szerettük volna egymásnak is bebizonyítani a műsorral, hogy van még értelme a házasságunkért küzdeni. Arra vágytunk, hogy ha nem vagyunk együtt, hiányozzunk egymásnak, vagy, ha egymásra nézünk, hozzáérünk a másikhoz, újra érezzük azt a bizsergést, amit korábban.

Ebben a közegben csak egymásra figyelhettünk, és úgy gondoltuk, hogy ha újra érezzük ezeket a dolgokat, akkor van értelme folytatni, ha nem, akkor viszont jobb lesz tovább állni. A kemény feladatokon túl számtalan nehezebb pillanattal is szembenéztünk, főleg az ötödik nap estéjén.

- Arra gondolsz, amikor a párok név nélkül kérdezhettek egymástól, de szinte mindegyik kérdés rólatok vagy nektek szólt?

- Igen.

Ez az este olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy szerintem világéletemben nem fogom elfelejteni. Ennyire tartósan és ilyen mélyen én még nem voltam, mint az elmúlt időszakban és ezt az egészet nagyban a játékostársainktól kapott kritikák okozták.

Olyan ember vagyok, aki ad mások véleményére, és ha a többség - márpedig ott a többség - azt mondja, hogy problémája van velünk, akkor én azt elkezdem elhinni. A szeretteink támogatása nélkül ez nagyon nehéz volt, főleg, hogy egyébként sem voltunk a toppon. Eszméletlen kemény volt. Ott azért egy kicsit megtörtem. Nagyon féltem attól is, hogy ha az emberek látni fogják, akkor nemcsak a többi pár, de az egész ország ellenem lesz, és még inkább sérülni fogok. De elképesztően nagy pozitív csalódás volt, hogy nem így lett, és az emberek többsége a mi pártunkra állt.

- Ugyanakkor azért sok negatív kritikát is kaptatok. Voltak, akik képmutatónak tartottak titeket azért, mert a közösségi médiában egy boldog párnak tűntetek, közben pedig nem volt minden rendben köztetek. Sőt, az első napokban talán még Molnár Gusztáv is hasonló véleményt fogalmazott meg veletek szemben a közösségi médiával kapcsolatban. Erről mit gondolsz?

- Az, hogy elgondolkodtunk rajta, hogy meg kell mentenünk a házasságunkat, még nem jelenti azt, hogy mi haragszunk, vagy folyamatosan rosszban vagyunk.

Attól nem mutatkozhatok a gyerekeim apjával, mert egyébként az érzelmi szintünk alacsonyabban van, mint a kapcsolatunk elején? Szerintem mindannyian mások vagyunk, én azt gondolom, hogy ez abszolút nem képmutatás.

A műsor első hetét nem néztem meg, mert nem akartam nagyobb lelki törést okozni magamnak, de azért a kollégáim mutattak egy-egy részletet. Gusztival kapcsolatban annyit, hogy nekünk teljesen mást kommunikáltak, mint amit aztán a riportszobában mondtak. És én azért adtam annak hangot, hogy nem vagyunk a toppon, mint házaspár, mint Edina és Csuti. De ettől függetlenül együtt neveljük a közös gyerekeinket, egy háztartásban élünk, együtt dolgozunk, együtt megyünk egy csomó helyre.

Az ember egy poszt keretein belül pedig nyilván nem fogja leírni, hogy “lehet, megromlott a házasságunk, de azért szép napot”. Ez nem oda való.

- Visszanézve a műsort vannak olyan párok, személyek, akikben csalódtál?

- Gusztiéknak voltak megnyilvánulásaik, amik nem estek jól. Ezek utólag visszanézve nagy csalódások voltak.

Furcsa volt ezekkel találkozni, és viszontlátni, hogy a többiek mennyire másként vélekednek rólunk, de nyilván ezt is vállaltuk, amikor bementünk.

A másik, akivel már a műsor alatt voltak nehezebb pillanataink, Pataki Zita volt. A műsor óta volt egy nyilatkozata, ami elég rosszul esett. Azt mondta, hogy szerinte Csuti lenézte a férje munkásságát. Erre Csuti reagált is. Na, akkor eléggé felhúztam magam, nem értettem, ezt miért kellett, tőlünk ez nagyon távol áll, ráadásul Csuti pont az az ember, aki nagyon tisztel mindenkit, és senkit se néz le.

- Van olyan, amit már máshogy csinálnál a műsorral kapcsolatban?

- Szerintem nem. Esetleg lehet, hogy lazábban venném, de ezt már csak most, utólag látom. Sőt, azt gondolom, hogy az az ominózus ötödik este is jót tett végül. Kellett ez a törés, mert lehet, hogy közöttünk is másképp alakult volna minden Csutival, ha ez nem történik meg. Még soha nem éreztem magam annyira törékenynek, mint akkor és ott, viszont senki másra nem számíthattam, csak a férjemre. Ez rengeteget adott.

- Hogy vagytok most Csutival, sikerült rendezni a kapcsolatotokat?

- A műsor abszolút megmutatta a helyes irányt, és tudjuk, mit kell csinálnunk, hogyan kell cselekednünk annak érdekében, hogy újra szerelmespár legyünk, és hogyan lobbantsuk be újra azt a tüzet.

Nagyon jól alakul most a kapcsolatunk. Nem mondom, hogy 100 százalékos, mert nem lehet egy csettintésre mindent a visszájára fordítani. De rajta vagyunk a megoldáson, sokkal többet beszélgetünk, tudatosan hagyunk időt a másikra.

Én elkezdtem priorizálni. Régebben nehezemre esett nemet mondani egy-egy felkérésre, plusz a cégeimen belül is szeretek mindent én megcsinálni, és ez rengeteg munkával jár, de már sokkal jobban figyelek ezekre is. Most az életem egy olyan szakaszban van, ahol próbálok mindent átszervezni annak érdekében, hogy sokkal több időt tölthessünk együtt Csutival. Összességében nagyon jó irányt vett a kapcsolatunk, és remélem, most már egy jobb időszak jön.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”