SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina előbb kiposztolta, hogy temetésre megy, majd örvendezett, hogy megjavították a telefonját


Link másolása

Úgy tűnik, többen csalódtak Edinában a csütörtöki Insta-sztorijai miatt.

"Mostani sztori, amit ma ki tettél, nagyon gáz. Sírsz, hogy mész temetésre, a következő sztoribab meg már vigyorogsz a kamerába, mint a tejbetök, meg viccelődsz, hogy a ruha is nagy rád, amit temetésre fel vettél. Nagyon gáz ember lettél te is. Itt követlek ki. Vagy 5-6 évnyi követésnek itt vége."

"Edina! Te egy temetést hashtag-elsz? Mikor mész vécére, arról miért nem posztolsz? Jézusom. Kirakod a képet, hogy temetésre mész, de oda írod, hogy nem beszélsz róla. Ennek mi az értelme, te buta ember?!"

"Sehol egy kisírt szem. Minek teszed ki, hogy temetésre mész, ha nem akarsz róla többet beszélni? Aztán meg kijelző csere és hajfonatás?! Hatalmas egy tuskó vagy, minden nap bebizonyosodik újabban..."

"Én nem akarlak bántani Edina, de a helyedben kétszer is átgondolnám a posztjaimat. Nálam is kiverte a biztosítékot ez a temetés/kijelző/hajfonatás trió. Egyszerűen ízléstelen. Miért érzed úgy, hogy mindent meg kell osztanod idegen emberekkel? Ki kér erre napi szinten? Felesleges sztorik, semmitmondó tartalmakkal több esetben is. Sokszor úgy érzem, hogy neked kell a feltűnés bármi áron, hogy így vagy úgy reflektorfènybe kerülj/kerüljetek. Nálam kezdesz a szánalmas kategóriába kerülni, sajnos."

A kétgyermekes anyuka egyelőre nem reagált ezekre a kommentekre. A rajongói mellett azonban már ismert emberek is szóvá tették a viselkedését.

A népszerű fiktív pap, Tibi atya (pontosabban a Facebook-oldal üzemeltetője) is kritizálta emiatt Edinát.

"Íme, az ember utáni ember! A gyásza mindössze annyit ér, mint a telefonja kijelzője, illetve még annyit sem: csak annyit, amennyi reklámértéket képes kisajtolni belőle. És ezzel az ócska dögkeselyű tempóval tett büntetőfeljelentést ellenem, amiért szerinte sértem a becsületét. Pironkodás nélkül kijelenthetem, ha ezt becsületnek lehet hívni, akkor gazembernek lenni megtiszteltetés!"

- írta Facebook-bejegyzésében, utalva arra, hogy az exszépségkirálynővel és férjével jelenleg perben állnak.

Edináék ugyanis beperelték őt, amiért megvádolta őket, hogy a kisfiukkal és az akkor még meg nem született kislányukkal hirdettek termékeket az Instagramon. A házaspár ugyanis felháborítónak tartotta, hogy egy olyan oldal rágalmazza őket, amely tizenéves gyerekeknek hirdeti, hogy a vedelés mennyire menő. Első fokon nyertek is Tibi atyával szemben.

A pap nevében írók szerint viszont "a demokratikus értékek megtiprása után sem szabad szó nélkül elmenni, hogy a szépségipar szukkubusza nem csak halottak csontjaiból szopogat lájkot ha reklámlehetőséget szimatol, hanem a saját élő gyermekeiből is".

"Miféle ember forgatja vissza a szerettei halálát egy telefonszerviz promójába, és számol be arról, hogy ő ettől boldog? Alighanem egy narcisztikus szociopata, aki egyszerűen képtelen felfogni, hogy a gyásszal éppúgy nem élünk vissza egy olcsó reklám kedvéért, mint a gyermekeink intimitásával. Dicsértessék!"

- olvasható a posztban.

Tibi atya bejegyzését Dr. Novák Hunor népszerű gyermekorvos is megosztotta, és egy rövid véleményt is fűzött hozzá:

"Beteg világ. Így torzíthat el embereket a közösségi média. Vajon mi lesz az ilyen szülők gyerekeivel, akik ebben nőnek fel, ezt látják majd példaként? Gyermekorvosként sok problémánk - feladatunk lesz még az online világ miatt, az biztos."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meghan Markle „azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság Beyoncéja” – állítja egy palotai bennfentes
A bennfentesek szerint csak később jött rá Meghan, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy hétköznapi emberre.

Link másolása

Harry herceg és Meghan a windsori kastélyba akart költözni, de végül megkapták a Frogmore Cottage-t, amely az angliai Windsorban található Home Park része – derül ki egy új, a brit királyi családról szóló könyvből.

A Kensington-palotából való átköltözésük során a hírek szerint Sussex hercege és hercegnője egy lakosztályban reménykedett a királyi rezidencián. Lady Elizabeth Anson szerint viszont - aki a királynő közeli barátja volt és 2020-ban elhunyt - az uralkodó "nagylelkű gesztust" tett, és helyette nekik adta az említett házat. A királynő állítólag azt is hozzátette a döntése után: "Remélem, tiszteletben fogják tartani" - írta meg a Mirror.

Az állítás a „The New Royals” című könyvben hangzott el, amelyet Katie Nicholls írt, és amely Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat tárja fel az elmúlt évekből.

A sussexi pár és a királyi család többi tagja közötti konfliktusok az elmúlt néhány évben több alkalommal is a címlapokon szerepeltek. II. Erzsébet halála viszont ismét összehozta Károlyt, Vilmost és Harryt, amikor együtt gyászoltak, és több ceremónián együtt vonultak a néhai uralkodó koporsója mögött feleségeikkel.

A most megjelenő könyvből azonban más érdekesség is kiderül.

"Meghan azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság „Beyoncéja”, a királyi család tagjaként megadják neki ezt a dicsőség.

– állítja egy korábbi palotai alkalmazott.

Amikor rájött, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy egyszerű emberre, akkor egy asztalhoz ült a királyi család többi tagjával és csak annyit kérdezett: „Rendben, mit fogunk tenni ezekkel?"

Meghan korábban arról beszélt, hogy "elnémítva" érezte magát és nem erre számított, amikor a királyi család tagja lett.

"Amikor csatlakoztam ahhoz a családhoz, akkor láttam utoljára az útlevelemet, a jogosítványomat, a kulcsaimat"

- mondta, hozzátéve, hogy teljesen "naiv" volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az élet a királyi család tagjaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk