SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina a G.w.M-mel való kapcsolatáról: Nagyon érdekes ,,ajtókat” nyitott ki bennem ez a szerelem

A modell úgy érezte, világgá kell kürtölnie a benne lévő érzéseket. Hosszan írt arról, milyen boldog most a párjával.

Link másolása

Az elmúlt hetekben Kulcsár Edina ismét a bulvárhírek középpontjába került, mivel váratlanul kiderült, hogy babát vár új szerelmétől, G.w.M-től (polgári nevén Varga Márk). A rapperrel év elején jelentették be a kapcsolatukat, nem sokkal azután, hogy mindketten szakítottak az exükkel. Az egykori szépségkirálynő azt mondta, még nem terveztek babát új párjával, ezért váratlanul érte őket, hogy várandós, de nagyon boldogok. Amikor nemrég követői kérdéseire válaszolt Instagram-oldalán, közölte, hogy még nagyon a terhessége elején jár, ezért egyelőre nem akar beszélni róla. A gólyahírt is csak azért hozta nyilvánosságra, mert szerepelt volna a Dancing with the Stars című műsorban, de a baba miatt úgy döntött, hogy visszalép.

Edina az elmúlt napokban kevésbé volt aktív közösségi oldalain, ezért most egy új poszttal jelentkezett, amiben ismét arról írt, milyen boldog G.w.M-mel. Mint írta, mostanában inkább megtartotta magának a gondolatait és az érzéseit, amiket egy-egy képhez írt volna, a minap viszont úgy kelt fel, hogy szeretné világgá kürtölni, ami benne van. Nem is fukarkodott a nagy szavakkal.

"Nagyon is megéri egy meglévő kapcsolaton dolgozni (ha lehet), vagy éppen arra törekedni, hogy olyan párra találjon az ember, akivel megvan az összhang, és egyik félnek sem kell meghazudtolnia magát ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Én annyi, de annyi szeretetet és megbecsülést kaptam már most, az eddig együtt töltött idő alatt is, hogy azt érzem, ennél több szeretet már el sem fér bennem. Nagyon érdekes 'ajtókat' nyitott ki bennem ez a szerelem. Volt olyan, amiről azt sem tudtam, hogy létezik, és olyan is, amit nem értettem, hogy eddig miért hagytam zárva. Szerintem a legnagyobb dolog, amit egy párkapcsolatban adhatsz a másiknak, az A Kulcs, ami a szívedet nyitja, hogy ennek köszönhetően, a teljes lényedet át tudd adni, és ezzel együtt érezd, hogy szeretnek és megbecsülnek. És ha egyszerre kerülnek átadásra ezek a kulcsok, akkor az felér egy csodával"

- fejtette ki gondolatait.

A poszthoz - amit ide kattintva nézhetesz meg - pedig két közös képet is csatolt szerelmével, ami igazából ugyanaz a fotó, csak színes és fekete-fehér kiadásban. G.w.M kommentben reagált párja vallomására, ezt írta: "Imádlak kisbabám".

Míg Kulcsár Edina láthatóan nagyon boldog most, és ezt nem is titkolja, (hamarosan volt) férje, Szabó András "Csuti" nemrég jelentette be, hogy szakított a barátnőjével, akivel tavasszal jöttek össze.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk