hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kucsár Edina szerint az alaptörvény módosításával a gyerekeket is büntetik, nem csak az azonos nemű párokat

A modell személyes családi példáját is megosztotta posztjában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 17.

hirdetés

Ördög Nóra, Kárpáti Rebeka, Istenes Bence, Lilu és más hírességek után Kulcsár Edina is megosztotta a véleményét az alaptörvény módosításával kapcsolatban, amelyben az elhíresült „az anya nő, az apa férfi” mondat szerepelt.

Ahogy a modell az Instagramon írja, nem igazán érdekli, hogy ki mit szól majd posztjához.

„Ha egyetértenek velem, ha nem, én vállalom a véleményemet. Szóval ezt a fotót, 3 héttel ezelőtt készítettem, aztán mégsem került ki, de tegnap reggel, amikor olvastam a legújabb híreket, azonnal eszembe jutott, hogy van egy ilyen képem. Persze, csak azután miután felocsúdtam a sokkból. Mélységesen el vagyok keseredve” - írja. Hozzáteszi:

„Persze, engem nem érint a dolog, de valahol mégis! Miért? Én egy olyan ember vagyok, aki törődik másokkal. Aki naponta többször is belegondol más emberek helyzetébe. Köztük abba is, hogy hány gyereket elhagynak a szüleik.

hirdetés

Akik csak arra várnak az árvaházban, hogy egyszer bekopogjon valaki/valakik az ajtón és azt mondják, hogy "Mától egy család leszünk!" Tegnaptól kezdve sajnos jóval kevesebb esély lesz arra, hogy azon a bizonyos ajtón bekopogjanak.”

„Anyukám pontosan egy ilyen árvaházból került a Mamához! Mami vérszerinti rokonunk, de neki is nagyon hosszú folyamat volt ez régen, amikor anyukám 2,5 éves volt. Meg kellett teremtenie az elvárt körülményeket és minden más papírt is el kellett intéznie. Ha akkor az, hosszú időbe telt, mi lesz most?” - teszi fel a kérdést családi története alapján Kulcsár, majd hozzáteszi:

„sokan az egyneműek családdá válásáért kampányolnak, vagy éppen a tegnap elfogadott törvénymódosítás melletti nem tetszésüket fejezik ki. Persze, ugyanaz a véleményem, mint szerintem majdnem mindenki másnak, aki a témában megnyilvánult, de vajon a gyerekek oldaláról miért nem lehetett ezt a kérdést többször körbejárni?”

Posztjában arról is ír, hogy a társadalom egy megbélyegzett rétegének büntetése miatt ezután még több gyerek kénytelen majd árvaházban felnőni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk