SZTÁRVILÁG

Krausz Gábor: „Tudtuk, hogy csak két opciónk van: vagy rámegy erre a házasságunk, vagy megerősödik”

Az elmúlt időszak Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatát is megváltoztatta.

Link másolása

A koronavírus-járvány a kapcsolatainkra is nagy hatással volt. Az állandó összezártság sok párkapcsolatot tett tönkre, vagy éppen erősített meg még inkább. Tóth Gabi és Krausz Gábor friss házasként és újdonsült szülőként állt a nehéz időszak előtt, most pedig a Hot! magazinnak meséltek arról, hogy változott a kapcsolatok az utóbbi időben - szúrta ki a Femina.hu.

Az énekesnő és a sztárséf 2018-ban jött össze, 2019 áprilisában már meg is történt az eljegyzés, nem sokkal később pedig megtudták, hogy babát várnak. Hannaróza 2019 decemberében jött világra, ekkor Gabi és Gábor már összeházasodtak. Épphogy csak belerázódtak a szülőségbe, szinte rögtön, 2020 elején berobbant a koronavírus-járvány.

"Amikor eldőlt, hogy hosszú hónapokig otthon kell maradnunk, tudtuk, hogy csak két opciónk van: vagy rámegy erre a házasságunk, vagy megerősödik. Megbeszéltük, hogy az első nem történhet meg! Egyensúlyba kellett hozni a kapcsolatunkat ebben az új helyzetben is. Egymásra voltunk utalva, és egymásban tartottuk a lelket"

- mesélte Krausz Gábor a Hot! magazinnak.

A járvány az ő számításaikat is alaposan keresztülhúzta, le kellett mondaniuk a kapcsolatuk eleje óta gyűjtögetett összegről, amelyet egy családi ház megvásárlására szántak volna, valamint az addig megszokott pörgős életvitelről is. Ennek ellenére a sztárséf azt mondja, nem bánja, hogy végül így alakultak a dolgok.

"Nem úgy voltunk beállítva, hogy 0-24-ben gyereket neveljünk, de ezt is megtanultuk! Ha folyamatosan munkával telik az elmúlt időszak, akkor nem láttam volna felnőni a kislányomat, elszalasztom a legfontosabb pillanatokat. Ha nincs a járvány, akkor nem tudtam volna ennyi időt tölteni a családommal. Ezt a köteléket viszont, ami most kialakult, már senki nem veheti el tőlem"

- fogalmazott.

A sztárséf arról is beszélt, hogy a folytonos együttlét során egymásról és önmagukról is új dolgokat tanultak meg, teljesen más lett a köztük lévő kommunikáció és az esetleges vitákat is jobban kezelik.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”