hirdetés

SZTÁRVILÁG

Könyvet írt Vasvári Vivien a 30. születésnapjára

A luxusfeleség művének címe a sokat sejtető Hiba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 15.

hirdetés

Csütörtökön immár a Luxusfeleségek épp távozófélben lévő szereplője, Vasvári Vivien és a harmadik X-esek táborát erősíti. Erről is megemlékezett legfrissebb Instagram-posztjában, de ennél fontosabb bejelentése is volt.

„A mai naptól hivatalosan is kapható életem első könyve melynek címe: HIBA. Fogadjátok nagy szeretettel!”

- írta posztjában. A cím sokat sejtető, és mivel a modell és üzletasszony élete eddig sem volt mentes a fordulatokról, egészen biztosan izgalmas olvasmányt vehet a kezébe, aki megrendeli a művet a sztár közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?Csodálatosak voltak a 20as éveim, de a mai nappal, az életem egy új fejezete kezdődik..beléptem a 30 évesek világába. ? Elmondhatatlanul izgatott vagyok, hogy milyen izgalmakat, kihívásokat, örömet tartogat számomra a következő tíz esztendő. ? És bár javában tart az ünneplés, sőt a gyertyákat még el sem fújtam, de nem bírom tovább, hogy bemutassam nektek amire olyan régóta készülök, és amin az elmúlt időszakban olyan sokat dolgoztam. ? A mai naptól hivatalosan is kapható életem első könyve melynek címe: HIBA ? Fogadjátok nagy szeretettel. ? Kizárólag a linken keresztül tudjátok megrendelni, amit a profil adataimnál találtok majd meg. ? . . #hiba #vasvarivivien ??

?Wiwkoo? (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk