hirdetés

SZTÁRVILÁG

Köllő Babett és Vasvári Vivien is otthagyja a Feleségek luxuskivitelbent

Vasvári szerint túlságosan is megrendezett a show.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 09.

hirdetés

A műsor két sztárja, Vasvári Vivien és Köllő Babett is otthagyja a Feleségek luxuskivitelben című kvázi-reality show-t - értesült a Blikk.

A lap megkérdezte az okokról is a két távozót. Vasvári Vivien elmondta, hogy a produkció fontos mérföldkő volt az életében, mert így került be a média világába. De úgy gondolja, a műsor túlságosan megrendezett, és nem adhatja teljesen önmagát.

„[...] a sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok, és azoknak a dolgoknak, amikben hiszek. A második évad végére úgy éreztem, ezt a karaktert már nem szeretném tovább játszani. A Viasat és én is sokat köszönhetünk egymásnak, ezért a legutóbbi, harmadik évadot a producerek kérésére elvállaltam gesztusból.

A jövőben azonban olyan más produkciókban kívánok részt venni, amelyekben magamat tudom adni, amelyek révén megismerhetik az emberek az igazi oldalamat, és amelyek – legfőképpen – a szakmai karrierem továbbépítését szolgálják. Elgondolkodtam, hogy saját műsort is csinálnék, vagy esetleg műsorvezetőként is kipróbálnám magamat”

- beszélt további terveiről a sztár.

hirdetés

Nem volt ilyen bőbeszédű Köllő Babett, aki egyszerű okkal magyarázta távozását:

„A régi szerződésem lejárt, az új pedig egy másik csatornához köt”

- mondta el a színésznő.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk