SZTÁRVILÁG

Kiszel Tünde júliusi naptárfotója megint "mesés" lett

Idén különleges témát dolgoz fel.

Link másolása

Kiszel Tünde naptárai évek óta izgalomban tartják rajongóit, és persze sokan vannak, akik merő kíváncsiságból várják, hogy mivel rukkol elő a naptárairól (is) elhíresült celeb.

Idén különleges témát választott, havonta egy-egy Disney-figurát elevenít meg.

A júliust Csipkerózsikaként köszöntötte. Azt írta hozzá, hogy ez az egyik kedvence.

A naptárképek mellett másik kedvenc témája Donatella. Lánya idén lett nagykorú, ennek alkalmából pedig számtalan képen köszöntötte őt. Még egy összeállítást is csinált az elmúlt 18 évről.

Drága, jó Donatellám! ? Szinte hihetetlen, hogy 18 éves lettél!?? ?Nagyon gyorsan elröpült ez a 18 év! ❣️ Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz én voltam a világon a legboldogabb! ??❤️ A várandóságom az elején és a végén kellemetlen volt, de a középidő csodálatos volt! ? Átértékelődött minden! ? Sokkal jobban vigyáztam magamra, mint azelőtt, hiszen már ott voltál a szívem alatt! ?♥️❤️ 2001. június végén meleg volt, de július 2-án reggel amikor mentünk a klinikára esett az eső! Amikor megérkeztünk a kórházba nagyon izgultam, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta nem lesz semmi baj! És végre 9 óra 10 perckor császármetszéssel világra hoztam a Gyermekemet! ♥️ Életet adtam egy csodálatos Kislánynak, Akit már annyira vártam! ❤️Amikor megpillantottam a Kisbabámat elérzékenyültem, sírtam... ??? Donatellának neveztük el, jelentése: Isten ajándéka! ??❤️És valóban csodálatos ajándék nekem a Kislányom! ?Hiszem és érzem, hogy drága, jó Édesanyám küldte nekem fentről! ??❤️ A műtét után annyira legyengültem, hogy az intenzív osztályra vittek, a vérképem is rossz lett, ezért vérátömlesztést kaptam! ☺️De néhány nap múlva hazajöhettem, de már nem egyedül, hanem egy gyönyörű Kisbabával! ???Emlékszem szép hófehér rugdalódzóban hoztuk haza a Gyermekemet! ?Leírhatatlan amit akkor éreztem! ❣️Az Anyaság érzése a legcsodálatosabb a világon! ❤️♥️❤️ Donatella szépen fejlődött! ❣️ Lehetetlen leírni mennyi minden történt a 18 év alatt! ?❤️♥️ A gyermeknevelés sok lemondással is jár, de megéri, mert a Kislányom mosolya mindenért kárpótol! ? Igyekeztem azokat az értékeket átadni Neki amit én kaptam drága Édesanyámtól! ♥️ Sokszor meghatódtam!?Például amikor először mondta nekem, hogy "Szeretlek Édesanyám!" vagy amikor kitárta a kis karját és azt mondta, hogy "'ennyire szeretlek!" ❤️ és amikor azt mondta, hogy "Világ legjobbja vagy Édesanyám!" Sokszor kaptam Tőle "csak úgy" száz puszit... ??? Hála Istennek nagyon szoros és harmonikus az érzelmi kapcsolatunk! ??? Persze néha vannak összezördülések, de nagy szeretettel, megértéssel mindig minden probléma megoldódik! ❤️ Aggódom és izgulok Érted!❣️ Kimondhatatlanul SZERETLEK! ❤️♥️❤ #szeretlekkislanyom #boldogszulinapot ?

640 Likes, 22 Comments - Kiszel Tünde ????❤️ (@kiszeltunde_) on Instagram: "Drága, jó Donatellám! ? Szinte hihetetlen, hogy 18 éves lettél!?? ?Nagyon gyorsan elröpült ez a 18..."

Donatella szülinapi partyja! ?????????❤️Fotó: @budaipictures.hu ??♥️#happybirthday #18birthday #party?

321 Likes, 14 Comments - Kiszel Tünde ????❤️ (@kiszeltunde_) on Instagram: "Donatella szülinapi partyja! ?????????❤️Fotó: @budaipictures.hu ??♥️#happybirthday #18birthday..."

Ha szeretnéd látni Tündét Csipkerózsikaként, akkor lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk