hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kis Grófo is elkapta a koronavírust, kórházban kezelik

Kétoldali tüdőgyulladás lépett fel a muzsikusnál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 26.

hirdetés

Elkapta a koronavírust Kis Grófo mulatószenész. A kór következtében kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála, ami miatt kórházban kezelik - írja a Bors.

A lapnak sikerült megszólaltatnia is a zenészt, aki elmondta, kedden került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tünetekkel, ahol kiderült, hogy nagyobb a baj, mint azt elsőre gondolta.

„Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket” - mondta el a sztár. Állapotáról szólva hozzátette:

„A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő-CT-t végeztek rajtam, ahol kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, hogy szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését”.

Azt is elmondta, a kórházban egyedül fekszik, még a családja sem látogathatja meg, ami miatt nagyon egyedül érzi magát. Ahogy fogalmazott, még sosem érezte magát olyan kiszolgáltatott helyzetben, mint most.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk