hirdetés

SZTÁRVILÁG

Királyhoz méltó módon temetik el Nagy Grófót

Kis Grófo édesapját négylovas hitóval kísérik majd utolsó útjára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 11.

hirdetés

Királyi temetésben lesz része az ország egyik nemrégiben elhunyt mulatós zenészének, Grófónak, azaz Kozák Lászlónak. A 49 éves muzsikus a koronavírus miatt vesztette életét, és Szolnokon fogják örök nyugalomra helyezni, jövő szombaton.

A Blikk arról ír, hogy virrasztást tartottak Grófo tiszteletére, de azt a kijárási tilalom miatt kora délutántól kezdték el, hogy mindenki időben hazaérhessen.

A muzsikus imádta a töltött káposztát, amely minden nap az asztalára került, így a halotti toron is a kedvencével kínálják majd a vendégeket.

"Rengeteg gyászoló várható jövő szombaton a szolnoki temetőbe, ahol a legendás zenész mellé helyezik legkedvesebb tárgyait, elhúzzák kedvenc nótáit. Grófo tamburán játszott, a hangszere mellett kedvenc ruhái, szerettei fotója is mellé kerülnek a koporsóba, illetve a 4x4 méteres kriptába.

hirdetés

Az biztos, hogy oláh cigány nyelven is elköszönünk tőle. A katolikus egyház imáival adjuk lelkét az Úrnak és cigányzeneszóval kísérjük a négylovas hintóban lévő koporsóját utolsó útjára"– nyilatkozta a lapnak Grófo jó barátja, Lendvai János.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk