hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kínosan vicces szex-sztorikat mesélt a Beatlesről Paul McCartney

Nem szereti az orgiákat, a legmerészebb az volt, amikor két nővel volt egyszerre.
GQ, fotók: Giphy, YouTube - szmo.hu
2018. szeptember 12.

hirdetés

Az egyik történet szerint John Lennon egy férjes asszonnyal szexelt, miközben a férj figyelte őket. „Emlékszem, hogy egy klubban ismerkedtek meg, aztán visszamentek a házba, mert a feleségnek tetszett John és le akart vele feküdni. Úgyhogy meg is történt, John meg észrevette, hogy a férj figyeli őket. Erre akkoriban azt mondtuk, hogy perverz” – mesélte a zenész.

Egy másik anekdota szerint a csapat néha együtt maszturbált, ilyenkor inspirációként különféle híres nők neveit kiabálták be, míg egy alkalommal Lennon elüvöltötte magát: „Winston Churchill”, amitől mindenkinek elment a kedve.

A történeteket a legenda egyébként a GQ magazinnak adott interjújában osztotta meg. „Tudtommal nem igazán voltak orgiák. Persze voltak mennyei szexuális találkozások, meg ott voltak a groupie-k.(…) Nem volt nagy dolog. Az ember visszatekintve talán csodálkozik rajta, mit művelt kölyökként, de igazából ártalmatlan szórakozás volt.”

Van egy híresebb sztori is: a 17 éves George Harrison Hamburgban veszítette el a szüzességét, miközben a többiek csendben hallgattak a szobában. A végén mindenki lelkesen megtapsolta.

McCartney azt is elárulta, hogy nem szereti, ha egy szexuális együttlétnél kettőnél többen vannak. Kivéve egy esetet. „Vegasban voltunk és az egyik turnés srác megkérdezte: ’Akartok kurvát?’ Erre mi egyszerre: ’Igeeen!’ Én meg kettőt kértem. És el is jöttek, és csodálatos élmény volt. De ez volt a legközelebbi alkalom, amikor közel kerültem az orgia fogalmához.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk